Acasă Opinii Groaza dupa scarba

Groaza dupa scarba

41
4

Dupa meciurile cu Urziceni si Brasov, m-a cuprins o scarba profunda de ceea ce a insemnat sfarsitul de campionat pentru Dinamo. Lipsa totala de profesionalism la toate nivelele intr-un club ce se pretinde profesionist, un joc de toata jena in comuna Urziceni (langa izlaz), apoi o saptamana plina de altercatii verbale emanate de cateva persoane complet imbecile (Borcea, Turcu, MM… si … bomboana de pe coliva… Dinu), dupa care vine "Baiatu' lu' tata" si ii administreaza domnului profesor Rednic o clisma mentolata, racoritoare. Acum locul scarbei si gretei a fost luat de GROAZA. Oameni precum Turcu sau Borcea "vomita" in continuu pe canalele de sport numai aberatii si enormitati. Borcea ne urla in urechi de un retur intreg cat au inverstit ei la Dinamo dar "uita" sa ne spuna cat a castigat el de pe urma lui Dinamo (10 echipe a vandut). Groaza ma apuca atunci cand va ca Dinamo nu are nici o strategie (inca) pentru sezonul viitor. Se aud voci care doresc reintoarcerea lui Ioan Andone. Nu am nimic cu Ando, e un om de onoare dar, fara suparare, nu cred ca mai are ce cauta la Dinamo acum. Reconstructia din mers, insanatosirea managementului la toate nivelurile nu se poate face cu sloganul "e caine adevarat". Asta e vrajala, amatorism. Noi suporterii suntem caini adevarati si atat! Reconstructia se poate face cu investitori, cu manageri adevarati si cu antrenori cu verticalitate. Eu, ca suporter al lui Dinamo de peste 25 de ani, as vedea o echipa de actionari adevarati din care sa faca parte si domnul Negoita, in fruntea clubului un consiliu de administratie condus de un om ca domnul Nicolae Badea, iar presedinte de club un profesionist in ale fotbalului romanesc si nu numai. La capitolul antrenori eu l-as alege pe Dusan Uhrin sau pe Boloni.

Dinamo trebuie sa renasca sanatos, cu management sanatos. Dar din pacate nu cred ca se va intampla asta. Il vor pe Andone ca sa il joace cum vor ei, sa-i bage pe gat jucatori expirati adusi de "blestemul fotbalului romanesc" – familia Becali ( Victor Becali a spus ca se bucura pentru Urziceni. E normal. Isi freaca mainile ca e marfa de vanzare din directia aia). Grupurile de interese interlope care misuna in jurul acestui club sufoca fenomenul Dinamo, pateaza culorile noastre. Astept o schimbare. Poate ne ajuta DNA-ul. Hai Dinamo !!

(de Dragos)

4 COMENTARII

  1. Ce va place tuturor Badea? Daca nu isi da in petic la tv ca Borcea sau Turcu nu inseamna ca e mai breaz.

  2. BOLONI nu vine la Dinamo, dar tare mult as dori sa ne antreneze….Tizul meu feminin te rog nu fii fixista, e un fost stelist cu creier mult, nu ca altzii, pitzi,hagi,laca, chiar si dan petrescu….

Comments are closed.