Acasă Opinii Inconstanta

Inconstanta

38
1

Nu ma tem. Ma mir.
In momentele ce ar fi fost catalogate drept "cruciale", jucatorii echipei Dinamo au aratat o determinare fantastica, lucru ce a facut diferenta in partidele disputate in acele clipe si a mentinut formatia alb-rosie pe prima pozitie. In meciurile imediat urmatoare, partide infinit mai accesibile, "cainii" au dezamagit, aratand atat un joc deosebit de slab, cat si o capacitate fizica precara.
 Asadar, am asistat la cateva alternante stranii de meciuri in acest sezon :
Timisoara – Dinamo 0 – 3, Dinamo – Urziceni 1 – 0; Dinamo – Rapid 3-0, Craiova – Dinamo 2 – 0.
Dinamo – Vaslui 4 – 1 SI Dinamo – Rapid 4 – 2, urmand colapsul de la Iasi.
Atitudinea cu care se trece de la un meci la altul e cu totul diferita fata de cea din sezonul 2006-2007 si e usor de observat asta.
Motivul insa ramane sub agasantul semn al intrebarii.
Desigur, ar putea exista si raspunsul sarbatoriri acelor stralucite victorii. Dupa lupte crancene, vitejii si puternicii razboinici simt nevoia unei "descatusari" (ati citit, se prea poate, "Taras Bulba").
Ar mai fi, insa, posibile raspunsuri, precum excesul de incredere sau oboseala (lucruri de care ma indoiesc, ca sa fiu sincer).
Motivul inconstantei ramane, deci, o enigma. Pentru putina vreme, speram.

1 COMENTARIU

  1. 4 VICTORII SI 1 EGAL IN MECIURILE CU otlul, steaua, brasov, arges, unirea si poli, ne-ar face campioni cu conditia castigarii meciurilor directe cu poli si urziceni, iar urziceni sa faca un egal in celelalte 5 meciuri ramase. Putem fi campioni si in cazul unei infrangeri in fata timisoarei la mai putin de 3 goluri diferenta, cu conditia castigarii altor 4 meciuri din 5(victorie neaparata cu urziceni);

    putem iesi campioni si doarcu cu 4 victorii(poli si urziceni neaparat),cu conditia ca meciul direct poli-urziceni sa fie egal.

    din asta reiese ca daca pierdem meciul cu urziceni toate calculele sunt de prisos; de asemenea returnarea punctelor lui poli.

    HAI BAIETI, DRACUL NU-I ASA DE NEGRU.

Comments are closed.