Acasă Opinii MARIUS NICULAE – TRADARE SAU FINAL DE CARIERA ?

MARIUS NICULAE – TRADARE SAU FINAL DE CARIERA ?

176
2
marius niculae
marius niculae

S-a scris iarasi mult despre plecarea lui Sageata, transferul la SC Vaslui efectuandu-se putin dupa terminarea meciului cu CFR din Supercupa Romaniei. Desigur, presa a preluat si a transformat totul intr-o tradare fara precedent, pana si analfabetul de Turcu a iesit la rampa sa se bage si el in seama declarand ca Hildan s-ar rasuci in mormant la aflarea vestii. Totodata presa a sugerat, prin intermediul declaratiilor altora, ca fanii ar fi revoltati de plecare numindu-l pe Niculaie nici mai mult nici mai putin decat un tradator !
Adevarul este evident departe, noi fanii asteptam o plecare a lui Marius, chiar daca nu in Liga 1, omul fiind aproape de finalul de cariera, urmand calea pe care Claudiu Niculescu mai recent si altii mai demult au urmat-o, de buna voie sau fortati. Marius Niculae este un simbol al lui Dinamo, asa cum si Claudiu Niculescu a reusit sa devina in toti anii in care a activat la noi, dar de aici pana a-i pretinde sa nu isi vada de interesul sau, mai ales cand cariera lui se apropie de sfarsit, e cale lunga, mai ales cand la Dinamo nu era platit din Martie !!!
Este posibil ca jucatorul sa fi fost fortat sa plece, asa cum ne-a transmis intr-un interviu in Prosport, tratamentul nu este cu nimic diferit celui care conducerea il aplica jucatorilor in varsta, care nu mai pot fi vanduti sau dupa care se poate profita, din nou Clau-Gol si Fl. Petre fiind exemple recente elocvente. Mai in varsta fiind imi aduc aminte cum mari (chiar mari) jucatori ai lui Dinamo au avut aceiasi soarta: Dudu Georgescu, Lucescu, Dumitrache, trimisi la Buzau si Hunedoara, Augustin, Custof (D-zeu sa-l ierte) si Dragnea, cei care faceau mijlocul echipei care s-a calificat in semifinalele Cupei campionilor trimisi la Victoria si Flacara Moreni desi meritau o retragere onorabila, asa cum Dinu a beneficiat tot in acea perioada.
Nu cred ca, prin plecarea la Vaslui, Marius Niculae a uitat complet de Dinamo si i-a intors spatele definitiv, asa cum daca ar fi plecat in Grecia, Cipru sau Urbekistan ar fi fost acelasi lucru. Odata contractul terminat si cu el probabil si cariera, Marius va reveni in Groapa daca va dori sa isi continue activitatea ca antrenor. La noua lui echipa va juca cat va putea mai bine si apoi se va retrage. Inima lui de dinamovist va ramane mereu aceeasi, fiind clubul care l-a iubit din copilarie, acolo unde s-a pregatit, s-a lansat, a jucat si a incurajat din tribune cateodata. Sangele apa nu se face !
P.S. Cat priveste politica clubului fata de gloriile care au contribuit la prestigiul lui Dinamo, poate ca acum, dupa plecarea elementelor “taraniste” din conducere, politica va fi revizuita.

2 COMENTARII

  1. Marius Niculae ramane in inimile noastre ca FINUL FINULUI si ca omul care a trantit ultimul meci cu zdiaua. E de neinteles cum poti sa-ti compromiti o intreaga cariera afisand o asemenea atitudine. Caracterul este mai important decat valoarea ca jucator.

    PS: Urbekistan?! Nici macar nu e langa “Z” pe tastatura

  2. S-a scris iarasi mult despre plecarea lui Sageata, transferul la SC Vaslui efectuandu-se putin dupa terminarea meciului cu CFR din Supercupa Romaniei. Desigur, presa a preluat si a transformat totul intr-o tradare fara precedent, pana si analfabetul de Turcu a iesit la rampa sa se bage si el in seama declarand ca Hildan s-ar rasuci in mormant la aflarea vestii. Totodata presa a sugerat, prin intermediul declaratiilor altora, ca fanii ar fi revoltati de plecare numindu-l pe Niculaie nici mai mult nici mai putin decat un tradator !

Comments are closed.