Acasă Opinii Mihai Stoica si judecata stramba!

Mihai Stoica si judecata stramba!

40
3

Inginerul Mihai Stoica a ajuns printr-o coincidenta fericita de pe băncile facultatii direct în conducerea clubului Oţelul, ocupand scaunul de vicepreşedinte.  Cum a fost posibil acest lucru? Simplu,directorul general de atunci al combinatului este nasul sau de cununie. Inteligent, cultivat, plin de bun simt, spontan, curajos, Mihai Stoica a fost o adevarata lovitura de imagine în peisajul fotbalului romanesc. A inceput să se ia la tranta cu ceilalti conducatori de club, mai mult din inconstienta. Marius Stan, creierul Otelului l-a scolit in “arta de a conduce”, iar  Mihai Stoica a progresat an de an. Atat de mult incat Marius Stan a fost nevoit sa-si faca bagajele. Ca rasplata pentru cunostintele impartasite. Si MM nu s-a oprit aici. Avea vise mari, trebuia sa ajunga la Steaua. Dintr-o data, omul s-a transformat complet. Avea fitze de vedeta, se credea superior celorlati, ii privea cu Scarba. Se credea autorul, omul din spatele gloriei clubului iubit. Gesturi incredibile, inclusiv lovirea unui suporter in tribuna, pentru ca acesta indraznise sa nu aiba aceeasi parere cu atotstiutorul. Lacrimi de durere, suflet sfasiat dupa un meci in care Steaua lui se impunea la Galati.  Alt om, un actor desavarsit. Circumstantele plecarii sale de la Steaua nu mai conteaza, dar in urma unui scandal monstru cu Gigi Becali Mihai Stoica a ajuns în curtea Urziceniului. Avea experienta anilor de conducere la Otelul si Steaua, asa ca, apucaturile au ramas aceleasi. Iesiri din ce in ce mai dese pe TV (invitat aproape permanent la GSPTV-Oare il platesc si astia?), nu conteaza ca parerile sunt avizate sau nu, sfidarea adversarilor, atotstiutor…In schimb, i-a pierit insa dragostea fata de Steaua. Inainte de meciul tur al Urziceniului in Ghencea MM a declarat “mereu mi-am dorit sa bat Steaua, chiar daca nu prea am reusit acest lucru cu Otelul. Voi merge in Ghencea sa inving Steaua. Nu sunt fals si nu fac declaratii ca plang cu un ochi si cu celalalt rad” Serios? Atunci pentru Otelul de ce plangea? Nu am inteles, asa cum nu reusesc sa inteleg cum gestul facut de Marius Niculae, degetul  aratat tribunei (poate chiar oficiale, acolo unde erau dinamovistii) este mai grav decat fapta penala, lovirea cu pumnul a lui MM asupra unui suporter stelist! Prin urmare, ce e mai grav, domnule Mihai Stoica, un pumn aplicat in fata unui om sau gestul lipsit de fair play al lui Marius Niculae? Sau faptul ca ati adus afront clubului DINAMO prin aruncarea fanionului,  primit la schimb, la inceputul partidei direct la gunoi?

3 COMENTARII

  1. Pai asta e un mare nemernic .O mare jigodie si o mare scarba de om .mm ,dak te vad pe undeva ,pe oriunde , nu conteaza,jur ca te voi bate pana te vei duce si vei lua fanionul ala in genunchi.Jigodia asta nu trebuie iertata.

  2. Acum am vazut o declaratie a lui mihaita ca Dinamo nu se compara cu steaua si rapid…………………iar acum o luna si ceva zicea ca rapid nu se poate compara niciodata cu steaua si dinamo !!!!! De aia este considerat travestit !!!!

  3. nu il mai bagati in seama…va fi cea mai mare durere a trepadusului…trebuie ignorat..doar atat..restul vine de la sine la un diliu.

Comments are closed.