Acasă Opinii Mimi demiurgul.

Mimi demiurgul.

39
0

 

Exista un individ imund in fotbalul romanesc ce-si joaca perfect rolul  de ţaţă comunală. Acest individ cu figura perfecta de gay incins de-o cinzeaca la bufetul din colt, la Gazarului, improasca cu flegme, noroi, scursori si urzicaturi tot ceea ce el considera ca ii sta nedemn in calea-i luminoasa de demiurg neinteles.  Tot mai multe semne vestesc la el hegemonia delirului. La capatul tristetilor sale prudente si al anomaliilor previzibile, nu intrezarim altceva  decit un renegat scofîlcit de ură,  chinuit parca de o boala rusinoasa,  cu comportament  de psihopat  scapat de la Balaceanca.

 

Numai ca, vedeti voi,  individul acesta  cu multiple dereglari organice, este chemat, in mod obsesiv, si rechemat la rampa, de televiziuni falimentare,  ca un  Messia ce  tocmai a gasit tonul dezamagirii! Cu astfel de comentatori paranoici ai fotbalului nu mai poti pretinde, insa,  nici normalitate, nici rating, nici prime-time, nici pasaj orar, sau mai stiu eu ce altceva!? Ca trust media ticalos, atit  G  S  P  TV cit si Antena 1,  nu pot  culege decit furtuna, semănată de acest vîntură-lume cu trabuc in frunte. Mimi Stoica,  inginerasul facut la apelul de seara, linga furnalele Galaţilor, ajuns fraudulos in Bucuresti prin oborul de vite, nu are nici un miligram  de geniu  managerial in el, ci doar o imensa doza de mitocănie  servita tuturor pe post de profesionism sportiv îndoielnic !!

 

E-un infractor in fond, un delincvent,  dat afara de Gigi Becali pentru ca îi fura, cu consecventa diabolica, banii!  Ascultindu-l pe dezmăţatul verb al pornografiilor fotbalistice dambovitene, aflam cum dispretul faţă de om poate fi adus la intensitatea nevralgiei. Faptul ca indivizi ca Mimi Stoica supravietuiesc fluctuatiilor modelor se explica prin gratuitatea cruzimii lor, prin chirurgia lor demonica. Prin generozitatea otravii servite pe post de genialitate rimbaudiana, tocmai din mahalaua săracilor cu duhul. 

 

Numai ca, vedeti voi, cei ce-l bagati in seama pe Mimi, ca musca-n dosul calului,  acesti spermatozoizi guralivi, ajung intr-un final sa se consume total intr-o viziune coerenta a haosului. Pentru ca, iată, Groapa rănită nu il va uita, nu il va ierta, si ii promite solemn „genialului” Mimi  ca nu ii va ajunge  rola de leucoplast, pentru a-si acoperi rănile  pricinuite de niste suporteri ce, in fond, nici  nu există!  Evident prin agresivitatea sa tembelă, gratuită, numitul  Mimi Stoica s-a pus voluntar in situatia unui demiurg ratat ce trebuie să aibă, acum, din pacate, puternic dezvoltat  simţul asasinatului de sine.