Acasă Revista presei Adversarul perfect

Adversarul perfect

39
5

de Cătălin Gheorghiu

(gsp)

 

Ceahlăul n-a mai cîştigat cu Dinamo de 9 ani » Dinamo întîlneşte echipa care i-a pus cele mai mici probleme în Liga 1. Ceahlăul n-a mai cîştigat în faţa "cîinilor" din 2003

 

Pentru Dinamo, partida de la Piatra-Neamţ pare a fi un obstacol facil înaintea celui mai aşteptat meci al anului, derby-ul cu Steaua. Conform statisticii, "cîinii" nu ar trebui să aibă nici o problemă sîmbătă, sub Pietricica.

Ceahlăul nu a mai învins-o pe Dinamo din 2003, cînd moldovenii s-au impus pe teren propriu cu 3-2. De atunci, cele două echipe s-au mai întîlnit de zece ori. Trei partide s-au terminat remiză, iar bucureştenii s-au impus de 7 ori, de 3 ori la scor: 7-0, 4-0 şi 5-0! Ultimul s-a înregistrat fix cu un an în urmă, pe 17 octombrie 2011.

"Nu ne gîndim la Steaua, acum ne pregătim pentru acest meci important cu Ceahlăul. Trebuie să fructificăm pasa bună în care ne aflăm şi să luăm cele trei puncte", a spus Cătălin Munteanu. "Dacă vrem să mai sperăm la titlu, avem nevoie de o victorie la Piatra-Neamţ. Un succes cu Steaua ne-ar apropia mult de primele locuri, sîntem foarte concentraţi pentru aceste jocuri", a spus şi Marius Alexe.

 

18 goluri a marcat Dănciulescu contra Ceahlăului în carieră, fiind adversarul împotriva căruia a înscris de cele mai multe ori

 

1,95 e cota oferită de gamebookers pentru o victorie a lui Dinamo sîmbătă

 

81 e cota oferită de bet365 pentru un nou succes al lui Dinamo cu 5-0

 

 

"Cod galben" cu Steaua

de Cătălin Gheorghiu

 

Dinamoviştii trebuie să fie cuminţi la Piatra-Neamţ » Trei jucători importanţi din sistemul defensiv, Nica, Grigore şi Boubacar, sînt la un singur avertisment de suspendare înainte de Derby de România

 

Dinamoviştii şi-au canalizat toată energia pentru partida cu Ceahlăul, de sîmbătă, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport 1. Dario Bonetti nu-şi permite să menajeze pe nimeni contra moldovenilor în primul rînd pentru că nu are soluţii viabile pe banca de rezerve şi pentru că Dinamo mai poate spera la titlu doar cu o victorie sub Pietricica.

Problemele adevărate pot apărea la Derby de România, cu Steaua, etapa viitoare, pe 4 noiembrie. "Cîinii" au trei jucători importanţi la un pas de suspendare, Constantin Nica, Dragoş Grigore şi Mansaly Boubacar, toţi cu cîte 3 "galbene". "Trebuie să aveţi mare grijă, să nu comentaţi deciziile arbitrului şi să evitaţi intrările dure!", le-a transmis Bonetti elevilor săi.

Singura soluţie de aceeaşi valoare de pe banca de rezerve în cazul unei suspendări este la Nica, acesta urmînd să fie înlocuit de Laurenţiu Rus. În cazul lui Boubacar şi Grigore, situaţia nu e tocmai roz: Boris Galcev, respectiv Paul Koulibaly, ambii cu puţine şi dezastruoase apariţii în tricoul alb-roşu.

 

5 driblinguri reuşite a avut Boubacar contra Rapidului, cele mai multe dintre dinamovişti, alături de Alvarez (5)

 

3 deposedări a reuşit Grigore în partida cu giuleştenii, la fel ca Luchin, colegul său din centrul defensivei

 

2 pase de gol a dat Nica în cele 12 meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile

 

Toată lumea la bancomat

Azi ar trebui să fie zi de sărbătoare în Ştefan cel Mare. Conform promisiunilor lui Ionuţ Negoiţă, dinamoviştii vor primi un salariu din cele trei restante. "La prima oră ne ducem la bancomate, sper să găsim ceva în conturi că am strîns datorii mari de tot", au spus fotbaliştii. Şefii aşteaptă să le fie aprobat creditul bancar, ei au promis că săptămîna viitoare le vor achita elevilor lui Bonetti şi celelalte două salarii restante.

 

Amendaţi

Comisia de Disciplină a LPF a hotărît ieri ca Dinamo şi Rapid să fie sancţionate financiar cu cîte 15.000 de lei fiecare în urma incidentelor dintre suporteri la meciul de luni, cînd fanii celor două echipe s-au încăierat în tribune. Giuleştenii au mai primit o amendă de 910 lei după întîlnirea cu Braşov, cînd s-au aprins torţe în tribune.

 

Cristea, "dublă" pentru Dinamo II în meciul cu Farul

Dinamo II a bifat astăzi prima victorie din acest sezon în Liga a II-a, chiar dacă este deja etapa a 9-a. Echipa a doua a clubului a învins Farul Constanţa, scor 4-0, iar două dintre reuşite au purtat semnătura lui Andrei Cristea. Celealalte două goluri au fost înscrise de Marius Ioniţă şi Mircea Axente. Cristea nu are decît două prezenţe în tricoul primei echipe în acest sezon, în victoria de pe teren propriu cu CSMS Iaşi (5-2) şi în meciul cu Gloria Bistriţa (1-2). Atacantul a fost ignorat de Dario Bonetti, care l-a trimis la echipa a doua.

Chiar şi cu această victorie, Dinamo II rămîne ultima în Seria I a ligii a doua, avînd doar 3 puncte, cu două sub ACS Buftea.

5 COMENTARII

  1. Ia uitecum ajung bani la baieti la putin timp dupamizeria de etapa cand s-a jucat cu bistrita si s-au intamplat tot felu de mizerii la “cote inalte in liga 1. Cum se leaga toate…

  2. Ia uitecum ajung bani la baieti la putin timp dupamizeria de etapa cand s-a jucat cu bistrita si s-au intamplat tot felu de mizerii la “cote inalte” in liga 1. Cum se leaga toate…

  3. Presa lui peste prajit.De ce nu spuneti nimic de meciul cu Bistrita? Actorii si actorul principal Danciulescu nu au nimic de spus? Casele de pariuri vorbesc?

  4. Nu trebuie sa ne luam dupa statistica pt ca nici Gloria nu a mai castigat la Dinamo din 2007 si ne-a batut !Asa ca DINAMO trebuie sa joace f serios pt a castiga la Piatra Neamt!

Comments are closed.