Acasă Revista presei Amenintare!

Amenintare!

95
2

(gsp)

Bogdan Steriopol

 

Dinamoviştii iau în calcul scoaterea echipei de pe teren, dacă Deaconu va influenţa în mod voit cursul jocului

 

Roş-albii nu văd cu ochi buni delegarea acestui arbitru, fiind considerat un înfocat fan al Stelei. Cristi Borcea a fost, ieri, prezent la federaţie pentru a contesta o eventuală delegare: “Ce vreţi? Să ajungem să scoatem şi noi echipa de pe teren? La asta se va ajunge dacă Deaonu nu fluieră corect! Deaconu

este un înfocat fan al Stelei. Din cîţi arbitri de top avem în România, tocmai pe Deaconu v-aţi găsit să-l puneţi! Să nu cumva să faceţi experimente pe noi, Dinamo nu e cobaiul României! Noi niciodată nu am făcut presiuni la arbitri, am cerut să fim arbitraţi corect. Cum poate să arbitreze un Dinamo-Steaua tocmai el, care a copilărit în Ghencea?! Probabil deranjăm că sîntem pe primul loc Sper ca derbyul să fie decis de jucători, nu de arbitri. Nu vă bateţi joc de noi!”, a tunat Borcea.

Lui Mircea Rednic, partida dintre Rapid şi Steaua, întreruptă la scorul de 1-0 în urma "cazului bricheta", în returul campionatului trecut, i-a lăsat un gust amar. De ce? Explică tehnicianul de 46 de ani. "Nu mi se pare normal ca Alexandru Deaconu să fie delegat la meciul nostru cu Steaua. Nu mai înţeleg nimic! El este omul care mi-a tras ţeapă, mi-a făcut mult rău la acel meci. Nu o să-l iert şi nu o să-l uit niciodată! Eu trebuia să-i trag ţeapă lui George Copos, iar Deaconu mi-a dat un şut undeva. Nu mi-am putut duce planul la capăt din cauza lui Deaconu, că a oprit el jocul", a spus "Puriul". Sursele Gazetei susţin că Rednic şi-ar fi dorit în primăvară să învingă Steaua şi apoi să demisioneze, ca să-i dea peste nas lui Copos.

Rednic i-a înţepat şi pe stelişti: "Ce să-i pregătim lui Dorinel Munteanu? Un meniu! Văd că ei îl tot dau pe Mirel Rădoi că nu joacă şi după aia apare titular, o fi vreo tactică de-a lor. Trebuia să-l aduc şi eu pe Zicu pe la antrenamente ca să-i sperii puţin!"

 

"Am mai multe soluţii pentru Dorinel Munteanu! Miranda o să fie titular, Diakite, care s-a zis că nu e de Dinamo, şi Mitea ar putea apărea şi ei în prima echipă"

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

 

"Turcu zice că îi batem cu 3-0, Borcea a dat pronostic 3-1. Deja i-am bătut de la cabine. Aşa au zis şi cu NEC şi uite ce-am făcut!"

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

 

Îi studiază pe DVD-uri

Dinamoviştii vor intra de astăzi în cantonamentul de la Săftica pentru a pregăti în detaliu derby-ul cu Steaua, de mîine seară, de la 21:00, în direct pe Antena 1. “Cîinii” au programată în această seară o şedinţă de vizionare, în care vor urmări ultimele meciuri ale Stelei, cu Lyon (3-5) şi cu Gloria Buzău (1-1).

 

"Moţi se poate întoarce dacă pleacă Tamaş"

După ce şi Cristi Borcea a spus că din luna martie 2009 Cosmin Moţi poate reîmbrăca tricoul "cîinilor", fundaşul de 24 de ani fiind doar împrumutat la Siena, şi Vasîilică a confirmat informaţia: "Dacă italienii nu-l mai vor, Moţi se întoarce. Fanii trebuie să înţeleagă că Tamaş este doar împrumutat şi este posibil să plece la iarnă. Dacă Tamaş va pleca, vom aduce un fundaş cel puţin de valoarea lui".

 

 

Steaua: 3. 000 € Dinamo: 12.500 €

Eduard Apostol, Răzvan Rotaru

 

Roş-albaştrii vor juca pe o primă de 4 ori mai mică decît a "cîinilor", care îşi vor încasa toate bonusurile restante în caz de victorie mîine

 

"Patronul nu ne-a anunţat deocamdată că vom avea o primă specială pentru o victorie cu Dinamo", a spus ieri unul dintre jucătorii Stelei. În consecinţă, fotbaliştii trupei din Ghencea ar urma să încaseze, în cazul unui succes în Ã…Ştefan cel Mare, cîte 3.000 de euro, suma prevăzută în Regulamentul de Ordine Interioară.

De ce nu a plusat Becali? El este iritat de faptul că unii jucători şi-au exprimat nemulţumirea faţă de bonusurile oferite pentru calificarea în Liga Campionilor. "În regulament scrie că o victorie valorează 3.000? Atît le dau. Încă nu mi-a trecut supărarea acumulată la ultimele meciuri. În plus, cu Dinamo nici nu trebuie să le dau vreun ban, ci să joace numai din orgoliu", a spus Becali.

În schimb, roş-albii joacă mîine seară pentru un pot total de 16.000 de dolari, aproximativ 12.500 de euro! Punctul cîştigat face 1.000 de dolari, dar victoria în faţa Stelei poate fi dublată. Iar pe lîngă cei 6.000 de dolari, acţionarii vor să deblocheze şi primele îngheţate după eliminarea în faţa lui NEC, aproape 10.000 de dolari de om.

 

4 ani au trecut de la precedenta victorie a Stelei în Ã…Ştefan cel Mare

 

Ultimele noutăţi de la Dinamo

 

Vasîilică şi Cristi Borcea au fost ieri în vestiarul jucătorilor pentru a-i încuraja înainte de derby-ul cu Steaua. Aceştia le-au comunicat jucătorilor şi prima de victorie, aproximativ 5.000 de dolari.

– Fostul dinamovist Cosmin Bărcăuan mizează pe victoria lui Dinamo: "2-0 fără emoţii, două goluri Dănciulescu. Batem sigur, Steaua nu are nici o şansă în Ã…Ştefan cel Mare!"

Ze Kalanga nu este încă refăcut complet după contractura musculară suferită în urmă cu 10 zile. Angolezul ar putea fi rezervă mîine seară, titular pe postul de mijlocaş dreapta urmînd să fie Gabriel Torje

2 COMENTARII

Comments are closed.