Acasă Revista presei Cum a fost convins Dorin Rotariu să rupă contractul făcut cu noul...

Cum a fost convins Dorin Rotariu să rupă contractul făcut cu noul impresar

41
0

de Anastase Vlăsceanu
(gsp.ro)
Rotariu a fost convins să rupă înţelegerea cu agentul preferat al lui Reghe după ce i s-a promis un salariu lunar de 2,5 ori mai mare decît în prezent.
Dorin Rotariu va fi recompensat de către “cîini” pentru că a fost de acord cu ruperea contractului de reprezentare cu agentul preferat al stelistului Laurenţiu Reghecampf. Mai exact, conform noului acord pe care-l va semna curînd, puştiul de 18 ani va avea un salariu lunar de 5.000 de euro, în loc de 2.000 de euro, cît obţine în prezent.
Totodată, bonusurile vor fi dublate faţă de cît are acum pentru fiecare gol marcat şi pentru un trofeu cîştigat. Mai mult, fotbalistului monitorizat de Man. United şi de Celtic i se va oferi şi un apartament în Bucureşti, unde va putea sta cu părinţii. Iar locuinţa, într-un complex rezidenţial al cărui deţinător este chiar Negoiţă, va putea intra în proprietatea lui Dorin la un preţ preferenţial.
Dorin a fost afectat de tevatura creată în ultimele zile. E un fotbalist important pentru noi, din vară va semna pentru încă 3 ani cu Dinamo. El trebuie să joace fotbal” (Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)
ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:
Un arab lîngă Negoiţă?
Ionuţ Negoiţă va negocia săptămîna viitoare cu un investitor din lumea arabă cedarea unui pachet de acţiuni la gruparea din Ştefan cel Mare. Negoiţă deţine 94% din acţiuni la Dinamo, iar respectivul businessman e un apropiat al şeicului Mansour bin Zayef, patronul celor de la Manchester City. Negoiţă ar vrea în jur de 15 milioane de euro în schimbul cedării pachetului majoritar. “Nu ştiu dacă vor fi negocieri sau e doar un simplu interes, pot spune doar că respectivul om de afaceri este potent financiar“, a spus Negoiţă.
Inbox
– Bilinski va fi titularizat în meciul din Ardeal, cu U Cluj, din cauză că Ţucudean este suspendat, pentru cumul de cartonaşe. George a marcat un gol, a dat o pasă decisivă şi a scos un penalty în meciurile oficiale din 2014.
– Danciu-gol: “Sper să eliminăm Steaua în semifinalele Cupei, dar pînă atunci trebuie să scoatem maximum din confruntarea cu U Cluj, care parcurge o perioadă frumoasă“.
Ionuţ Negoiţă a oferit detalii despre posibilii investitori la Dinamo: “Am vorbit cu Ion Ţiriac, ceilalţi doi sînt din străinătate”
Dinamo a susţinut azi o conferinţă de presă în care l-a prezentat pe Florin Bratu ca oficial al lui Dinamo, iar Ionuţ Negoiţă a readus în discuţie situaţia dificilă în care se află echipa.
Avem un proiect destul de greu, Dinamo este un club cu pretenţii şi necesită fonduri semnificative. Bineînţeles că este nevoie de echipă, este greu de unul singur. Nu a existat altă soluţie şi m-am implicat serios, dar acum încerc să găsesc parteneri pentru a mi se alătura. Unde-s doi, puterea creşte. Îmi doresc oameni serioşi, că din vorbe aţi văzut unde s-a ajuns. Au fost 5 acţionari, au fost 7, oameni cu fonduri care au adus Dinamo la faliment. Am vorbit cu domnul Ţiriac, dar a transmis că nu este interesat să investească într-un club de fotbal, ceilalţi doi posibili investitori sînt din străinătate“, a explicat Negoiţă.
Florin Bratu este noul coordonator al departamentului de scouting la Dinamo: “Nu cred că voi avea probleme la departamentul de scouting. Îmi place ceea ce fac şi sînt foarte entuziasmat de noua funcţie. Trebuie să trecem la treabă, avem un departament important pentru club şi trebuie să venim cu soluţii“.