Acasă Revista presei "De circ! N-au ce căuta la Dinamo!"

"De circ! N-au ce căuta la Dinamo!"

35
2

(dolce-sport.ro)
Ioan Becali a declarat la Dolce Sport că Dinamo a pierdut două puncte în derby-ul cu Steaua din cauza a doi jucători.
Țintele lui Ioan Becali au fost jucătorii intrați în repriza a doua, Joel Thomas și Asanovici. “Dinamo a pierdut două puncte mari. Steaua a prins o zi poroastă. Apărătorii și portarul foarte slabi. Nu înțeleg schimbarea lui Țucudean. Noel e un artist, e jucător de circ, nu de fotbal. N-am înțeles această schimbare și nici că Grigore n-a mai rezistat patru minute așa, cu crampe. Eram sigur că așa se va întâmpla cu Asanovici. Jucători care n-au ce căuta la Dinamo. Du-te mă frate, liber, ia-ți contractul și du-te“, a spus Ioan Becali la Dolce Sport.
El consideră că Dinamo trebuia mai mult respectată de oficialii steliști înaintea meciului. “Dinamo trebuia mai mult respectată înaintea acestui meci, în virtutatea anilor, a istoriei. Uite că Dinamo a jucat bine, a profitat de greșeli. Arbitrul mi s-a părut puțin cu Steaua, un 55%. A dat multe lovituri, nu periculoase, dar pe care pentru Dinamo nu le-a dat. Rămân la impresia că avem arbitri slabi“, a mai spus Becali la Dolce Sport.
Anghelache, atac la steliști: “Nu se face așa ceva”
Președintele clubului Dinamo, Constantin Anghelache, i-a apostrofat pe cei care au prefațat derby-ul Ligii I ca pe o victorie sigură a Stelei: “Este bun jocul echipei. Am jucat cu totul altceva față de jocul cu Viitorul. Sunt convins că i-a motivat editorialul. Nu m-am referit la niciun jucător, ci cum au abordat partida, cu multă imprecizie. În viață trebuie să ai o strategie și să spui lucrurilor pe nume. În repriza a doua Dinamo a fost net superioară Stelei. Cred că 1-1 este echitabil. Steaua a avut ocazii mai mari în prima repriză. Poate a greșit cine a spus de noi că suntem de la 3-0 în sus. Nu se face așa ceva în fotbal, în sport“, a spus Anghelache.
Dragomir i-a făcut praf pe steliști: “O luaseră razna…”
Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat la Dolce Sport egalul dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1.
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a arătat extrem de dezamăgit de prestația celor două echipe, dar mai ales de Steaua: “Rezultatul nu e echitabil, ar fi trebuit sa castige Dinamo. Dar asa e la fotbal, am vazut multe de-astea in viata mea. Ma asteptam sa-i incurce Dinamo. Prea o luasera razna cu declaratiile, si jucatorii si conducatorii. Parca erau castigatori din oficiu! Fie vorba intre noi, derbyul asta a fost foarte slab, din toate punctele de vedere. Jocul a fost dezlanat, dar sa fim seriosi, nici noi nu avem fotbalisti in Romania. Sanmartean nu a jucat rau, dar daca nu ai cu cine… Puteai sa castigi cu Varela, care ii pune piedica mingea!? Iar Latovlevici… nu mai e ce a fost. Cel mai mult și mai mult… nu mi-a placut niciunul. Nici macar Sanmartean. Mi-a placut cineva de la Dinamo, dar nu mai vreau sa-i dau numele, ca o iau razna tinerii astia…. Matei, da! Cel mai tare si mai tare nu mi-au placut fundasii laterali ai Stelei si nici varfurile. Nici Keseru nu mi-a placut, de langa Asanovic si eu dadeam gol“, a spus Dragomir la Dolce Sport.

2 COMENTARII

  1. Ptiu’ drace ca sunt de acord cu Becali! De ce nu scrie presa mai mult de faptul ca oile nu au dat acelasi procentaj de bilete fanilor conform reciprocitatii? Arbitrii fluiera in jur de 20-30 de meciuri usor favorabil pentru linari si media se face ca ploua?

  2. sa imi fooot una – sunt de acord cu Mitica – intr-adevar si el putea da gol de langa Asanovic 🙁

Comments are closed.