Acasă Revista presei Decizii radicale luate de cuplul “Vamă”-Rednic

Decizii radicale luate de cuplul “Vamă”-Rednic

33
0

(gsp.ro)
Decizii radicale luate de cuplul “Vamă”-Rednic » Patru nume grele sînt OUT de la Dinamo

Dinamo n-a avut deloc un sezon prea bun și, deși președintele Dinu Gheorghe anunța la venirea sa în Ștefan cel Mare că abia în ultimele etape vor evolua lotul, lucrurile nu stau chiar așa.

Însă sursele Gazetei au susținut că acesta știa încă de cînd a venit ce jucători vor pleca. Unul dintre jucătorii care ar dori să rămînă, însă e forțat să plece este Valentin Lazăr. Fotbalistul n-a mai fost primit în ultimele zile la antrenamentele primei echipe, iar motivul oficial este o accidentare.

Cosmin Matei, 23 de ani, și Marius Alexe, 25 de ani, au fost și ei informați că ar fi mai bine să-și găsească noi angajamente. Marius Niculae este ultimul de pe această listă, însă în cazul atacantului, acesta a dorit să-și ia o vacanță, declarînd că-și dorește o ultimă experiență în străinătate.

Conform unor surse, și în cazul lui Niculae adevărul ar fi altul. “Săgeată” ar fi dorit să mai joace un an pentru “cîini”, dar a aflat că nu face parte din planurile de viitor ale cuplului “Vamă”-Rednic.A început curățenia la Dinamo » Primul a fost Bărboianu, acum un alt “cîine” a părăsit “haita”

Dinamo s-a despărțit în urmă cu cîteva săptămîni de Ștefan Bărboianu, iar acum a venit rîndul unui alt fotbalist din lotul lui Mircea Rednic să părăsească echipa.

Site-ul oficial al lui Dinamo a anunțat despărțirea de fundașul Alexandre Durimel, 25 ani.

“FC Dinamo București și jucătorul francez Alexandre Benjamin Durimel au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Dinu Gheorghe.

Transferat la Dinamo în 2013, de la CS Turnu Severin, fundașul central Alexandre Benjamin Durimel a adunat, în tricoul alb-roșu, 24 de jocuri în Liga I, 6 jocuri / 2 goluri în Cupa României și 3 jocuri în Cupa Ligii.

Prin intermediul site-ului oficial al clubului, FC Dinamo București îi mulțumește lui Alexandre Benjamin Durimel pentru evoluțiile în Ștefan cel Mare și îi urează mult succes în carieră!”, se arată pe site-ul oficial al lui Dinamo.Cazul Elhamed » Mijlocaşul a marcat iar, dar clubul de care aparţine nu cedează şi vrea bani!

Cazul Elhamed continuă. Mijlocașul a marcat din nou în meciul cu Petrolul și își dorește să rămînă la Dinamo, dar clubul de care aparține nu vrea să cedeze și cere bani pentru prelungirea împrumutului.

“Iubesc Dinamo, m-am adaptat aici, chiar aş vrea să-mi aduc şi familia la Bucureşti. Mi-ar plăcea să mă lupt la titlu cu Dinamo, indiferent dacă se iese sau nu din insolvenţă”, a mărturisit Hatem Elhamed după un nou gol marcat, vineri seară, pentru roş-albi. Mijlocaşul defensiv, folosit ofensiv la Ploieşti, cu Petrolul (3-0), este pe lista de achiziţii a “cîinilor”
, însă tratativele sînt anevoioase.

Revine în Belgia?

Mircea Rednic a spus după meci: “Cei de la Ashdod ne-au transmis că nu-l mai lasă la noi, de fapt, nu-l mai lasă în România”. Clubul din Ţara Sfîntă are o altă variantă: “Elhamed poate continua la Dinamo, dar vrem o anumită sumă pentru un împrumut pe un an, aşa cum vor oficialii grupării”. Israelienii au renunţat de la varianta transferului definitiv, pentru un milion de euro, la împrumutul pentru 100.000 de euro. Mai nou, jucătorul a fost propus şi în Belgia, două echipe din prima ligă fiind interesate de achiziţionarea sa. Hatem a mai fost cîteva luni în 2010 la Charleroi. Nu se ştie dacă el va mai evolua în ultima etapă, cu Astra, mai ales că a fost schimbat la pauză, pe “Ilie Oană”, din cauza unor probleme deasupra genunchiului.

“Şanse reduse ca Elhamed să continue, la cum se comportă agentul său şi clubul de care aparţine. O să vedem care sînt pretenţiile lor financiare” – Dinu Gheorghe, director general Dinamo

“Mi-aş dori să continuu în tricoul roş-albilor, m-am simţit foarte bine în aceste zile. Şi Bunoza ar fi un transfer extraordinar pentru Dinamo, cred că românii ar trebui să se lupte să-l ţină mai mult decît pe oricare alt jucător” – Hatem Elhamed, mijlocaş Dinamo

1 mecia jucat Hatem în campionatul Belgiei, pentru Charleroi, în ediţia 2010/’11
3 goluri în 12 meciuri a marcat arabo-israelianul în tricoul “cîinilor”