Acasă Revista presei Dinamo închide transferurile verii

Dinamo închide transferurile verii

34
0

de Eduard Apostol
(gasca slugilor proaste.ro)

Paul Anton a fost dorit de Steaua, însă “cîinii” l-au convins » Antonio Ghomsi a fost preferat lui Landry Mulemo, italo-camerunezul ajungînd aseară la București

Ieri, ultima zi de mercato i-a prins pe dinamoviști în plină acțiune. Iar “cîinii” se pregăteau aseară să înregistreze două contracte, după ce au rezolvat doi dintre fotbaliștii doriți în mod special de către Mircea Rednic.
Mijlocașul central Paul Anton, 24 de ani, și fundașul stînga Antonio Ghomsi, 29 de ani, urmează să se alăture lotului roș-albilor începînd de astăzi. Gazeta Sporturilor vă prezintă cum au decurs negocierile:

SALARIU JUMĂTATE CÎT LA STEAUA
Sub spectrul exilului la echipa secundă, Paul Anton, căpitanul Pandurilor, ce-a ratat săptămîna trecută un transfer la Ufa, în Rusia, a semnat aseară cu Dinamo pe doi ani. Mijlocașul ratat de Steaua și convins de “cîini” a acceptat un salariu de 7.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare. Roș-albaștrii s-au plîns la începutul verii că mijlocașul i-ar fi cerut 16.000 de euro pe lună lui Gigi Becali!
L-am luat gratis pe Paul de la Pandurii, se va plăti o anumită sumă, convenită de către cluburi, cînd Anton va fi revîndut în străinătate. Va fi deținut în coproprietate“, au comentat oficialii roș-albilor.
GSP a aflat suma, una foarte acceptabilă: 150.000 de euro. Paul Anton nu se mai regăsea în planurile Pandurilor, întrucît intra curînd în ultimele 6 luni de contract.

ARE ȘCOALA ITALIANĂ
Aseară, urma să ajungă în Capitală și fundașul stînga atît de dorit. N-a fost să fie Landry Mulemo, belgianul care a refuzat-o pe Dinamo și apoi s-a autopropus, ci italo-camerunezul Antonio Ghomsi, 29 de ani, așa cum a anunțat GSP.RO în exclusivitate.
Trebuia să semneze de urgență pentru a fi înregistrat la LPF. Liber de contract, africanul de 1,79 metri a evoluat în ultimul sezon la Xanthi, echipa lui Răzvan Lucescu. Rednic îl știe din anii petrecuți de fotbalist în Belgia, la Mechelen.
Ghomsi are și ani petrecuți în Il Calcio: a terminat junioratul la Genoa, cu Messina a jucat în Serie A, a fost împrumutat la Salernitana, la Perugia, la Juve Stabia, la Avellino și la Siena, avînd meciuri în Serie B. “Ghomsi e mai bun decît Mulemo, se va vedea clar clasa lui“, au comentat dinamoviștii.

1 gol în 9 meciuri a înscris camerunezul pentru Xanthi în prima partea a anului 2015

Au adus o echipă în această vară:

Cerniauskas (I. Popescu, Abraham) – Feussi (Corbu), Mevlja, Puljici, Ghomsi – Palici, Vojnovici, P. Anton, Van Haaren – Essombe, Gnohere (Himcinschi)