Acasă Revista presei “Dinamo mi-a făcut o ofertă pe WhatsApp”

“Dinamo mi-a făcut o ofertă pe WhatsApp”

41
0

(digisport.ro)

Ciprian Marica i-a răspuns finanţatorului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce a fost acuzat că şi-a trădat fostul club pentru a semna cu Steaua. “Am primit o ofertă pe WhatsApp”, a povestit atacantul.

Singurii care nu m-au căutat au fost cei de la Dinamo. Nu mă ascund, vă spun sincer, chiar m-a deranjat asta, fiindcă mulţi, foarte mulţi fani mi-au scris, iar Dinamo a fost şi va rămâne o parte importantă a vieţii mele“, a dezvăluit Marica, după ce a semnat cu Steaua.
Cu toate acestea, Negoiţă a susţinut că alb-roşiii i-au prezentat internaţionalului român o propunere serioasă şi că Marica a încercat “să ascundă o trădare cu o minciună”.
Nu ştiu ce aşteptări avea domnul Marica, din moment ce a fost contactat şi invitat la discuţii de către directorul sportiv Ionel Dănciulescu şi de către antrenorul Mircea Rednic. Oferta clubului Dinamo era una extrem de serioasă şi avea girul meu“, a declarat oficialul dinamovist.
La conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial la Steaua, Marica a contraatacat şi a spus despre conducerea formaţiei din Ştefan cel Mare că a dat dovadă de lipsă de profesionalism. “Am fost jignit că sunt trădător, dar nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu, cu o seară înainte să semnez, iar a doua zi dimineaţă am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo. Respect clubul Dinamo, însă e lipsă totală de profesionalism. Lucrurile nu au fost serioase, a fost o ofertă de ochii lumii“, a spus Ciprian Marica.
De asemenea, fostul jucător de la Şahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe şi Konyaspor a reafirmat că a ales Steaua pentru că atât patronul Gigi Becali, cât şi Laurenţiu Reghecampf au dovedit că l-au dorit cu adevărat la echipă.
Cât despre finanţatorul lui Dinamo, Marica a afirmat: “Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul… Mă iertaţi. Este ruşinos.”