Acasă Revista presei Dinamo – Pandurii în sferturile de finală ale Cupei României

Dinamo – Pandurii în sferturile de finală ale Cupei României

39
0

(gsp.ro)
Astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei României. Nu va fi derby-ul Steaua – Dinamo în sferturi pentru că “roş-albaştrii” au fost aleşi primii şi vor juca împotriva Oţelului, pe teren propriu.
Viitorul va juca acasă împotriva Astrei, în timp ce Dinamo va avea un meci extrem de dificil împotriva Pandurilor. Petrolul – Vaslui este ultimul sfert de finală.
Steaua, Viitorul, Dinamo şi Petrolul vor fi gazde. Se dispută o singură manşă. Meciurile vor avea loc pe 3, 4 şi 5 decembrie.
Sferturile Cupei României
Steaua – Oţelul
Viitorul – Astra Giurgiu
Dinamo – Pandurii
Petrolul – Vaslui
 
Danciu-gol pune ghetele-n cui şi trece la costum! » Mîine se face ”transferul”
de Eduard Apostol
Un legendar fotbalist îşi va pune curînd ghetele în cui! Ionel Dănciulescu, 37 de ani luna viitoare, va fi numit mîine, la ora 14:00, în funcţia de team-manager la gruparea din Ştefan cel Mare.
Iar numirea îl sileşte pe atacantul cu 214 goluri în prima divizie să renunţe la cariera de fotbalist. Danciu-gol n-a mai fost folosit deloc în ultimele cinci meciuri oficiale ale roş-albilor, mai mult n-a prins nici lotul de 18 al “cîinilor”. Totodată, i se va organiza şi un meci fastuos de retragere atacantului.
Vine şi Mister
Ionuţ Negoiţă va anunţa numirea mîine, în cadrul unei conferinţe de presă la care va participa şi Cornel Dinu. Mister va fi din nou, după multă vreme, la o acţiune oficială a grupării. În urmă cu o lună, şi Dinu, o emblemă a lui Dinamo, a fost în centrul unor disensiuni cu actualii şefi, dar i s-a prelungit acordul cu clubul.
Ce va fi cu Bobar?
Sosirea, oficială, pe bancă a lui Dănciulescu, ca team-manager, va trebui să rezolve şi situaţia actualului director sportiv al “cîinilor”, Cristi Bobar. Conducătorii dinamovişti au precizat că actualul jucător nu va prelua postul cuiva, însă rămîne de văzut ce se va întîmpla cu Bobar, cel care era alături de antrenorul Flavius Stoican pe bancă. Reşiţeanul s-a implicat de multe ori în viaţa echipei, începînd din vară cînd a sosit în Ştefan cel Mare, iar jucătorii au declarat în mai multe rînduri că acesta i-a ajutat în carieră. În plus, Bobar rezolva şi diverse probleme ale formaţiei şi ale grupării.