Acasă Revista presei Dinamo pregătește transferurile

Dinamo pregătește transferurile

40
0

(gsp.ro)

Dinamo a bifat deja primul transfer al iernii, Sergiu Hanca, dar alb-roșii nu vor să se oprească aici.

Mircea Rednic a anunțat că vrea să facă mai multe transferuri și a vorbit despre postul unde Dinamo suferă. “Îmi doresc concurență pe posturi și să avem o echipă puternică. În viitor vreau să transferăm și un fundaș stînga”, a spus Rednic la DigiSport.
În această iarnă de la Dinamo au plecat Feussi, Van Haaren, Vojnovici, Shalaj, Abraham și Ghomsi.
După plecarea lui Ghomsi, singurul fundaș stînga din lotul lui Dinamo este Steliano Filip. Pe acest post poate juca și Collins Fai, dar jucătorul este în ultimele șase luni de contract și ar putea pleca în această iarnă.

 

Undă verde

de Eduard Apostol

Patrick Petre va semna săptămîna viitoare » Dinamo își va securiza săptămîna viitoare, printr-un contract ferm, una dintre speranțele fotbalului românesc. Patrick Petre, 18 ani, trebuie să semneze un nou contract, o înțelegere valabilă pentru fotbaliștii seniori, puștiul încheind junioratul în vară.

Iar actele urmează să fie parafate zilele următoare, sursele GSP afirmînd că fotbalistul ar fi de acord cu ceea ce clubul i-a propus. Și conducerea, și antrenorul Mircea Rednic speră ca tînărul mijlocaș să revină în cărțile primei echipe, mai ales că a început sezonul de toamnă mai mult decît promițător.
Doar că s-a pierdut pe drum, întrucît Patrick n-a mai prins lotul de 18 în ultimele 15 partide oficiale ale roș-albilor. Cu mențiunea că a avut și ceva probleme medicale.
“Cîinii” sînt obligați să se miște repede în acest caz, întrucît pe “pista Patrick Petre” a intrat și Viitorul, Gică Hagi apreciindu-l foarte mult pe fiul fostului internațional, Florentin Petre.
Mai ales că mijlocașul de bandă a înscris în acest sezon în remiza pe care dinamoviștii au obținut-o la Ovidiu, 1-1, cu Viitorul.

1 gol și-o pasă decisivă a reușit Patrick Petre în acest sezon pentru roș-albi în 5 meciuri

Eu am vorbit și cu el și cu tatăl lui. Nu vor fi probleme la semnarea contractului. Nu se pune problema să plece gratis. Este dinamovist 100%Ionel Dănciulescu la DolceSport

 

Joacă Fai la “două capete”?

de Victor Vrînceanu

Collins Fai le-a promis şefilor din Ştefan cel Mare că semnează prelungirea contractului, dar nu se va prezenta luni la reunirea lotului.

Dinamo l-a transferat pe Sergiu Hanca pentru postul de fundaş dreapta, dar este aproape să îşi piardă titularul de bază, Collins Fai, 23 de ani. Deşi, iniţial, Fai le-a promis “cîinilor” că va semna prelungirea contractului care expiră în vară pentru un salariu de 5.000 de euro lunar, ieri, datele problemei s-au schimbat.
Camerunezul i-a anunţat pe oficialii dinamovişti că nu se va prezenta la reunirea lotului programată luni la baza de pregătire de la Săftica şi a refuzat să dea mai multe detalii. Cert este că micuţul fundaş şi-a schimbat data de zbor de pe biletul de avion.

PLEACĂ ÎN BELGIA?
Sursele Gazetei susţin că Fai este în contact de mai multă vreme cu Standard Liege, dar şi cu elveţienii de la FC Sion, încercînd să îi “fenteze” pe Rednic şi Negoiţă, spre dezamăgirea tehnicianului, care, culmea!, l-a propus pe jucător iniţial spre vînzare fostei echipe pe care a pregătit-o, Standard.
Fai nu a semnat prelungirea contractului, deși clubul i-a propus acest lucru. Este vrăjeală cînd spune că vrea să rămînă. Fai se va prezenta la reunirea lotului și vom decide ce se va întîmpla cu el“, a comentat antrenorul “cîinilor” la DigiSport.

Eu am aflat de aceste negocieri cu Standard din presă, sînt impresarul lui Fai şi nu ştiu nimic de acest lucru. Cred că agentul în aceste negocieri este Rednic şi declaraţiile sale sînt o diversiune
Cristian Hossu, impresar Collins Fai

4 pase decivise în 21 de meciuri a izbutit Fai pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

56 de meciuri a jucat Fai pentru Dinamo în Liga 1, all-time

1.000.000 € valorează în acest moment Fai, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Vor să scape de “Bubu”
În Ştefan cel Mare se preconizează un nou caz “Vali Lazăr”, actorul principal fiind de această dată mijlocaşul Bogdan Gavrilă.
“Lăzărică” a ajuns să fie împrumutat la Chiajna după ce a refuzat să meargă la Botoşani ca monedă de schimb pentru Martinus.
Acum, “cîinii” doresc să îl împrumute pe Bogdan Gavrilă la Botoşani: “Domnul Negoiţă este de acord să ni-l cedeze pe Gavrilă sub formă de împrumut pentru că Mircea Rednic nu se mai bazează pe serviciile sale, însă sîntem departe să semnăm. I-am spus băiatului că îl dorim şi să ne dea în cîteva zile un răspuns. Dacă nu vrea, nu e problemă, avem şi alte variante“, a declarat preşedintele Botoşaniului, Cornel Șfaițer, pentru Gazetă.
Contactat de GSP.ro, Gavrilă spune însă că îşi doreşte să rămînă în continuare la Dinamo: “Sînt sub contract cu Dinamo şi vreau să îmi respect înţelegerea. Eu îmi doresc să cîştig cel puţin un trofeu cu “cîinii” în acest an, alte discuţii nu mă interesează“.

2 pase decisive în 16 meciuri a izbutit Gavrilă pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

4 goluri în 48 de meciuri a marcat Gavrilă în Liga 1 all-time