Acasă Revista presei Essombe și Tîrcoveanu titulari!

Essombe și Tîrcoveanu titulari!

36
1

(gsp.ro)

Meciul etapei: Dinamo – Petrolul » Echipele de start

Dinamo și Petrolul joacă în cel mai important meci al etapei a opta a Ligii 1, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1, Digisport 1, Dolcesport 1, Look și în format liveTEXT pe GSP.ro.
“Cîinii” sînt pe locul 4 în acest moment, cu 13 puncte, în timp ce ploieștenii sînt “lanterna roșie” a Ligii 1, cu un singur punct, după ce au fost penalizați de FRF cu 6 puncte.

Echipe de start

Dinamo: Cerniauskas – Fai, Nedelcearu, Mevlja, S. Filip – Vojnovic (cpt), Tîrcoveanu – Gavrilă, Rotariu, Matei – Essombe
Rezerve: I. Popescu – M. Popescu, P. Petre, Palic, I. Șerban, Feussi, Gnohere.
Antrenor: Mircea Rednic

Petrolul: Pecanha – Peteleu, Benga, Porret, Rippert – D. Bucșa, Ropotan – D. Varga, L. Marinescu (cpt), Farina – Vl. Rusu.
Rezerve: Cobrea – Al. Tudose, Nepomuceno, Altama, Zoubir, Al. Chiriță, Tamuz.
Antrenor: Tibor Selymes

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova), Asistent 1: Dragoş Mihai Iliescu (Craiova), Asistent 2: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Rezervă: Flavius Alin Roşu (Timişoara), Observator LPF: Mihai Stancu (Bucureşti), Observator CCA: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)

Dinamo oficializează luni numirea noului număr 1 executiv în club
Dinamo va începe săptămîna cu bine, își va numi noul director general.
Lucrurile sînt clarificate în principiu, iar anunțul oficial că Vlad Munteanu, 34 de ani, a preluat postul lăsat liber după despărțirea de Dinu Gheorghe va fi făcut luni.
Fostul fotbalist va începe noul job în Ștefan cel Mare și speră că a treia oară va fi cu noroc, după ce a mai fost de două ori în cărți să fie numit director sportiv sau team manager la Dinamo.
Campion cu roș-albii în două rînduri și cîștigător a trei cupe și o Supercupă, oficialul de 34 de ani va deveni astfel numărul 1 executiv în club.
De văzut dacă dinamoviștii vor mai întări staff-ul executiv cu încă un dinamvoist pursînge, Cristi Munteanu. (Eduard Apostol)

1 COMENTARIU

Comments are closed.