Acasă Revista presei ETERNUL DERBY se joaca si in Cupa: Steaua si Dinamo reediteaza finala...

ETERNUL DERBY se joaca si in Cupa: Steaua si Dinamo reediteaza finala din 2011

36
0

(sport.ro)
Tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei a inceput. Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, este cel care oficiaza extragerea.
Prima semifinala: Steaua – Dinamo

Semifinala II: Petrolul – Astra
Mansa tur a semifinalelor se va disputa in 26 martie, urmand ca returul sa se joace pe 16 aprilie.
 

Dinamo asteapta de 3 ani REVANSA! Ultimul meci din Cupa, decis de autogolul lui Barbaoianu! Imagini MEMORABILE si promisiunea dinamovistilor!

<br />
	VIDEO Dinamo asteapta de 3 ani REVANSA! Ultimul meci din Cupa, decis de autogolul lui Barbaoianu! Imagini MEMORABILE si promisiunea dinamovistilor!<br />
Steaua si Dinamo au picat in semifinala Cupei Romaniei din acest sezon si se anunta doua meciuri pe viata si pe moarte intre cele doua echipe! Ultima intalnire dintre cele doua in Cupa a avut loc in 2011, in finala de la Brasov. Steaua s-a impus atunci si a cucerit primul trofeu dupa 5 ani de seceta!  Cu Olaroiu supervizor din tribuna, Steaua a deschis scorul prin Dica, din lovitura libera. Torje a egalat prin acelasi procedeu, iar partida a fost decisa de autogolul lui Barboianu.  Acesta a fost indepartat de la echipa, insa a revenit chiar in aceasta iarna, la timp pentru a participa la revansa. “Asta e cel mai mare vis al meu, sa-mi iau revansa in fata Stelei”, a declarat Barboianu.