Acasă Revista presei Hopa Mitică

Hopa Mitică

30
1

de Eduard Apostol
(gsp.ro)
Una caldă, alta rece pentru Stoican: s-au refăcut Ţucudean şi Boubacar, dar Dănciulescu n-a mai făcut deplasarea la Galaţi din cauza unei gripe teribile.
Dinamoviştii au ajuns aseară îngînduraţi la malul Dunării. N-au învins deloc în cele patru deplasări din acest sezon, iar planurile lui Stoican privind ofensiva s-au dărîmat în ultimele 24 de ore. Dănciulescu, care ar fi trebuit să fie titular diseară, s-a ales cu o răceală foarte puternică, rămînînd acasă, ţintuit la pat.
Mi-a fost extrem de rău în noaptea de vineri spre sîmbătă, nici nu mă pot ridica din pat“, a mărturisit golgeterul. Antrenorul este nevoit să-i forţeze pe Joel Thomas şi George Ţucudean, de-abia reveniţi după accidentări. Cei doi au rezistat la ultimele două şedinţe de pregătire, de văzut dacă vor fi apţi şi azi.
O alternativă este Dorin Rotariu, însă puştiul de 18 ani, golgeter al echipei, a înscris toate cele 4 reuşite ale sale intrînd din postura de rezervă. Varianta a treia: Zougoula, ivorianul care a marcat de două ori la debutul, marţi, cu Sănătatea Cluj, în Cupa României.
35 de puncte a scos Dinamo în anul calendaristic 2013, locul 5 între echipele din Liga 1. Oţelul a obţinut 31 de puncte, poziţia a 9-a
ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:
Vrea în bandă
Alex Curtean a revenit ca mijlocaş stînga în noua formulă a lui Stoican, fotbalistul de 26 de ani considerînd că poate să dea un mai bun randament în această poziţie. Mulţescu l-a convins să joace o perioadă în centru, ca şi conducător de joc. Curtean a punctat de două ori în acest sezon, însă ardeleanul este de părere că poate da un randament mai bun pe margine.
E OK, dar nu va fi riscat
Cosmin Matei a revenit la antrenamentul de ieri, însă dinamoviştii nu sînt convinşi că merită a se risca forţarea lui la Galaţi. Mai ales că decarul ar putea absenta o perioadă mai îndelungată, dacă se va reaccidenta. Aşa că Valentin Lazăr mai primeşte o şansă în primul “11”.
 
Şef în casa ”cîinilor” » Negoiţă vrea să gestioneze întregul complex din Ştefan cel Mare
de Eduard Apostol
Negoiţă tratează cu Lipă pentru a gestiona folosirea complexului din Ştefan cel Mare, în detrimentul societăţii lui Badea.
Ionuţ Negoiţă vrea să preia controlul complexului din Ştefan cel Mare. Pentru a evita exilul echipei la baza de la Săftica şi pentru a mai putea juca fără probleme, prima şi a doua formaţie, pe arenele din centrul Capitalei, acţionarul “cîinilor” va discuta cu preşedinta CS Dinamo, Elisabeta Lipă, ca să semneze acorduri de folosire a bazei.
Ceea ce presupune ruperea acordului între CS Dinamo şi AFC Dinamo, aflată în insolvenţă, acolo unde preşedinte a rămas Nicolae Badea. Iar noile documente să fie iscălite de clubul sportiv, administratorul bazei, şi de SC Dinamo 1948, unde şef e Negoiţă.
Dinamo II a jucat vineri seara în Ştefan cel Mare, din nou. Şi prima echipă doreşte să mai dispute diverse meciuri aici, inclusiv primul joc de acasă, cu Ceahlăul. Lipă a explicat pentru fanatik.ro: “E posibil să reziliem contractul cu societatea debitoare, avînd în vedere datoriile uriaşe. Apoi, organizăm o licitaţie la care poate participa oricine, inclusiv Ionuţ Negoiţă, prin societatea pe care o conduce. Nu ştiu cît va dura procedura, totuşi“.
100.000 de euro este suma estimativă a datoriilor dinamoviştilor către clubul sportiv
3.000 de euro au plătit “cîinii” pentru închirierea arenei la meciul cu Sănătatea, scor 4-0, din “16”-imile Cupei

1 COMENTARIU

Comments are closed.