Acasă Revista presei “În jurul lui voi face echipa”

“În jurul lui voi face echipa”

38
0

Primele indicii despre viitor » Rednic a recunoscut: “În jurul lui voi face echipa”

(gsp.ro)

Mircea Rednic este impresionat de Antun Palici, care a avut un final de sezon spectaculos, ajungînd la cota de 3 goluri și 3 assist-uri în cele 19 meciuri ale roș-albilor. “Este un transfer reușit, un băiat extraordinar, un jucător care va rămîne. Echipa se va construi în jurul lui. Plus că randamentul lui va crește, pentru că a venit nepregătit“.
Și croatul își dorește să continue la echipă. “Din iarnă, să ne pregătim foarte bine și să dorim din ce în ce mai mult. Eu cred că Dinamo poate realiza lucruri extraordinare în acest sezon“.
Mircea Rednic are planuri mari pentru Dinamo, în această iarnă. Antrenorul a dat deja afară şase jucători, pe Van Haaren, Feussi, Ghomsi, Vojnovici, Abraham şi Shalaj. Pe lista de transferuri a lui Rednic se află mai mulţi jucători din Liga 1, printre care Pecanha, Zoubir, Moussa, Hamed Kone sau Mihai Răduţ.

“I-am spus deja antrenorului”
Venit în această vară, Harlem Gnohere a impresionat în tricoul lui Dinamo, marcînd de 12 ori. Rednic a recunoscut că atacantul francez are oferte de la mai multe echipe şi că există o şansă să se transfere.
Gnohere a vorbit despre posibilitatea ca el să plece, dar spune că vrea să rămînă la Dinamo. “Am vorbit cu antrenorul despre asta, dar nu mă gîndesc acum dacă plec sau nu. Pentru moment, mă simt foarte bine şi nu aş vrea să plec. Îmi merge foarte bine. Nu mă interesează banii. Mă simt foarte bine la Dinamo. I-am spus antrenorului că nu vreau să plec în Qatar sau în Arabia Saudită. Vreau să mă impun în Europa. M-am regăsit la Dinamo. Joc bine, iar antrenorul are încredere în mine“, a declarat Gnohere pentru DigiSport.

1.000.000 € este suma pe care Dinamo o cere pentru “Bizon”

Dinamo caută portari » Pe lîngă Pecanha, “cîinii” mai au o variantă
Dinamo s-a despărţit recent de al treilea portar din lot după ce Gabriel Abraham şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia antrenată de Mircea Rednic.
Pe o listă mai lungă cu portari doriţi la Dinamo şi-a făcut loc şi Peterson Pecanha, un jucător cunoscut de Mircea Rednic din perioada în care “Puriul” antrena Petrolul Ploieşti. Mai aproape însă de o revenire la Dinamo se află Vlad Muţiu, un tînăr portar de 21 de ani care a fost împrumutat în acest sezon la Unirea Tărlungeni. Titular de drept la divizionara secundă, Muţiu ar urma să fie rechemat la gruparea bucureşteană încă de la startul pregătirilor în vederea noului sezon. (Ionel Luţan)

“Cîinii” pregătesc o acţiune caritabilă » Mîine are loc a doua ediţie a Cupei Moş Crăciun

Mîine, ora 18:30, în Sala Apollo, Bd. Energeticienilor, va avea loc un meci caritabil Old Boys Dinamo- PCH Dinamo, la a doua ediţie a Cupei Moş Crăciun.
La echip de Old Boys a “cîinilor” vor juca printre alţii Orac, Cheran, Nicuşor Vlad, Eftimescu, Pârcălab, Marius Niculae, Kiriţă, Vlad Munteanu, Iorga Marius, Gabi Răduţa, Mircea Cornel, Movilă, Augustin, Iftodi, Laurenţiu Lică sau Costel Pană. La PCH Dinamo vor juca Patrick Petre şi Catalin Hildan jr.
Pentru intrare, fiecare fan va plăti cit vrea, dar minim 5 lei şi obligatoriu o jucarie. Cine vrea, poate dona dulciuri sau hăinuţe pentru 40 de copii de la Centrul de Plasament “Ferma pentru Copii din comuna Ariceştii Rahtivani din Prahova. (Eduard Apostol)