Acasă Revista presei Încurcaţi de zăpadă

Încurcaţi de zăpadă

41
0

Dinamo și-a schimbat locul pentru antrenamente pînă pleacă în Cipru

de Victor Vrînceanu
(gsp.ro)

Dinamoviştii nu se pot antrena la Săftica din cauza condiţiilor meteo. Pînă pleacă în Cipru se vor pregăti la Izvorani.

“Cîinii roşii” au revenit ieri după un week-end liber primit de la staff-ul tehnic. Anton şi compania au intrat în cantonament la Săftica, unde vor sta pînă mîine, cînd este programată plecarea în cantonamentul de la Limassol.
Din păcate pentru tehnicianul Mircea Rednic, terenurile de la Săftica sînt impracticabile din cauza ninsorii abundente din ultima perioadă, astfel că echipa se pregăteşte la baza sportivă de la Izvorani.
Ieri dimineaţă, dinamoviştii au executat doar alergări uşoare pe pista de alergare, terenul fiind şi acolo nedeszăpezit.
După terminarea şedinţei de pregătire, “Puriul” le-a cerut administratorilor bazei de la Izvorani să rezolve problema terenului, “cîinii” avînd programate două antrenamente pe zi, cea de-a doua şedinţă de pregătire a zilei fiind joc cu mingea.

4 STELE, 4 AMICALE
În cantonamentul de la Limassol, “cîinii” se vor caza la hotelul Atlantica Miramare Beach, cotat la 4 stele. Hotelul este amplasat pe plajă, cu vedere la Marea Mediterană. Roș-albii vor sta acolo 15 zile, cît durează cantonamentul, de pe 20 ianuarie pînă pe 3 februarie, şi vor juca 4 amicale: 23 ianuarie – Shijiazhuang (China I), 26 ianuarie – Aris Limassol (Cipru I), 28 ianuarie – FC Ural (Rusia I), 1 februarie – Ruck Chorzow (Polonia I).

“VOM FI O FORŢĂ!”
Ultimul transfer al lui Dinamo, Paul Batin, a vorbit la Dolce despre noile sale obiective o dată cu venirea la clubul din Ştefan cel Mare. “Obiectivul meu şi al echipei este să ne clasăm cît mai sus şi chiar pe primul loc. Nu vreau să dezamăgesc. Lupta la titlu e foarte grea, dar sper ca după pregătirea de iarnă să fim o forţă şi să începem cît mai bine. Primele etape contează cel mai mult după părerea mea“, a spus atacantul de 28 de ani.

ÎL PIERD PE FILIP?
Steliano Filip este deţinut de Dinamo în coproprietate cu Avicola Buziaş, club din “județeana” Timiș. În momentul cumpărării fundaşului stînga de către “cîini”, aceştia au luat doar 50 la sută din drepturile federative ale jucătorului. Conform digisport.ro, jucătorul care a intrat în ultimul an de contract poate ajunge înapoi la Avicola.
Dacă cineva vrea să-l cumpere pe Filip trebuie să discute cu Dinamo întîi. Noi sîntem deschişi la orice vrea copilul sau Dinamo, însă dacă nu va fi vîndut pînă cel tîrziu în vară, după 31 decembrie 2016 Filip se va întoarce la Avicola Buziaş“, a declarat Dan Pitpaiac, cel care patronează Avicola şi, implicit, jumătate din Filip.

REDNIC, OFERTAT DIN NOU DIN BELGIA
Parcursul bun al celor de la Dinamo a făcut că Mircea Rednic să aibă mai multe oferte din străinătate.
Tehnicianul alb-roșilor a primit o ofertă din prima ligă din Belgia, de la Mouscron, locul 15. Cei de la Mouscron vor să renunțe la antrenorul Cedomir Janevski, din cauza parcursului slab al echipei, anunță Agerpres.
Rednic a preferat să continue la Dinamo și a refuzat oferta belgienilor, la fel cum a făcut și cu oferta venită de la Standard Liege.
Rednic are contract cu Dinamo pe doi ani, iar antrenorul ar putea să își prelungească înțelegerea, în vară. În Belgia, Rednic a antrenat la Standard Liege și Gent.

PETRE JR. VREA SĂ RĂMÎNĂ LA DINAMO
Patrick Petre, mijlocașul lui Dinamo, a vorbit despre situația sa, jucătorul fiind aflat în ultimele șase luni de contract cu formația din ”Ștefan cel Mare”.
Ştiu că o să se rezolve lucrurile. Sper să ajungem la o înţelegere. Tata, bineînţeles, că mi-a spus să rămîn la Dinamo şi eu îmi doresc asta. Sînt dinamovist de mic, am crescut cu spiritul ăsta şi vreau să rămîn la Dinamo. Dar să vedem dacă ne înţelegem, că mai sunt şi alte lucruri de pus la punct“, a explicat Patrick Petre, conform DigiSport.

Clar că a însemnat ceva pentru mine, e o mîndrie. Nu ştiu dacă el chiar a vrut să ma ia, pentru că nu am discutat cu nimeni
Patrick Petre despre interesul lui Gică Hagi

Tînărul mijlocaș de 18 ani a vorbit și despre alegerea lui Marica de a semna cu Steaua: “Îl înţeleg, e profesionist şi îi urez tot binele din lume. E prietenul lui tata şi e prietenul meu, dar nu cred că eu aş face asta. Niciodată, clar niciodată. Nu am nici un motiv să merg acolo“.