Acasă Revista presei Îşi umflă muşchii

Îşi umflă muşchii

37
0

de Eduard Apostol
(gsp.ro)

Dinamoviştii au asudat dimineaţă vreme de jumătate de oră la exerciţiile fizice » Roş-albii şi-au măsurat forţele cu TRX-ul, au încordat abdomenul la maximum şi au dezvoltat motricitatea pe mingile bosu.

“Cîinii” fac muşchi în Italia, cu mai puțin de 3 săptămîni înainte de startul noului sezon. Încă n-au de un prim “11” competitiv, însă trag tare ca să fie cît mai bine pregătiţi fizic şi tactic.
După o nouă victorie, cu necunoscuţii de la Gozzano (7-0), Rednic le-a dat voie fotbaliştilor, duminică seară, să iasă la o îngheţată, iar ieri dimineaţă i-a luat în primire la o jumătate de oră de “relaxare” la o sală de forţă improvizată pe terenul de antrenament de la Stresa.
Fotbaliştii au tras de aparatele TRX, încordîndu-şi musculatura, circuitul continuînd cu serii de abdomene şi exerciţii de motricitate şi de mecanică pe mingile bosu. Cei mai buni la fitness: Fai, Alexe şi Andrei Marc.
Următorul amical, mai serios de data aceasta, este mîine seară, de la ora 18:00, cu Chiasso, liga secundă elveţiană.

van Hareen s-a pregătit azi sub comanda lui Rednic
La antrenamentul de astăzi, Rednic l-a avut pentru prima dată la dispoziție și pe olandezul Ricky van Hareen.
Van Hareen, 24 de ani, a sosit ieri după-amiază la Baveno și este una dintre cele trei achiziții oficiale ale “cîinilor”, după Cerniauskas și Feussi.

Vreau să cîştig tot în România, e un nou început pentru mine. Mi s-a prezentat un proiect îndrăzneţ, îmi doresc ca Dinamo să strălucească
Ricky van Haaren, mijlocaş Dinamo

Un nou jucător se va antrena cu Dinamo
Mircea Rednic îl va avea în probe la antrenamente pe Johad Ferretti, un fundaș dreapta de 21 de ani.
Fotbalistul și-a făcut junioratul la AC Milan și încă aparține de formația italiană. “Diavolii” însă au decis să-l împrumute la mai multe echipe, iar în ultimul sezon a evoluat pentru Matera, în liga a treia italiană. Acum el va reveni după împrumut la Milan.

150.000 € e cota lui Johad Ferretti, conform site-ului transfermarkt.de

Nicolae Grigore a vorbit despre decizia lui Dinamo de a renunța la serviciile lui
Mijlocaşul Nicolae Grigore, 31 de ani, s-a despărţit de Dinamo după doar 6 luni petrecute în Ştefan cel Mare și a devenit liber de contract, după ce şi-a reziliat luni înţelegerea cu clubul.
Fotbalistul a declarat pentru GSP.ro: “Chiar îmi pare rău că trebuie să plec de la Dinamo. Am găsit un grup de jucători foarte buni, am fost primit bine de colegi, de oamenii din club, de suporteri. N-am ce să le reproşez, de aceea vreau să le mulţumesc tuturor pe această cale. Acum, are mai puţină importanţă cine a decis ca eu să nu mai continuu la Dinamo. Important e că s-a decis asta… Domnii Rednic şi Dinu Gheorghe m-au ajutat foarte mult în carieră, de-a
lungul timpului, iar pentru ceea ce au făcut în trecut pentru mine le sînt recunoscător. Nu mi-a picat bine decizia oamenilor care conduc acum Dinamo, să mă antrenez separat de restul lotului. N-a fost o perioadă plăcută pentru mine“.
Ex-căpitanul Rapidului, cu 12 meciuri în tricoul roş-albilor, a continuat: “Prefer, totuşi, să rămîn cu perioadele plăcute, nu să mă las dominat de ultima perioadă de la Dinamo. Chiar nu regret că am ales în iarnă acest club. Şi mai cred că Dinamo poate face un sezon foarte bun, mai departe. Sînt tineri de calitate la echipă, există şi un nucleu de fotbalişti foarte buni. Alexe şi Matei vor fi liderii formaţiei, iar Gavrilă, Şerban, Marc şi Nedelcearu sînt jucători importanţi. Îmi pare rău că n-am reuşit să fac mai multe în cele cinci luni petrecute la Dinamo şi să rămîn pe mai departe alături de băieţi. În încheiere, vreau să mulţumesc suporterilor “cîinilor” pentru că m-au primit frumos şi s-au comportat la fel, pînă la final, faţă de mine“.