Acasă Revista presei Lazăr revine la Dinamo, Fai pleacă

Lazăr revine la Dinamo, Fai pleacă

36
0

(digispor.ro)

Clubul Dinamo a trimis ieri o hârtie oficială către Chiajna prin care solicită ca Valentin Lazăr să se întoarcă sub comanda lui Mircea Rednic. Mijlocasul avea o clauza în contract care le permitea dinamoviştilor să îl readucă la echipă. Informaţia a fost confirmată şi de preşedintele Concordiei, Cristian Tănase.Valentin Lazăr a plecat din Ştefan cel Mare în urma unui conflict cu Mircea Rednic, de care antrenorul nu pare să fi uitat.

“Eu nu am de ce să mă împac cu el. El este jucătorul lui Dinamo şi se va întoarce la echipă dacă îi solicită clubul să o facă. Nu a fost niciun conflict, el a vrut să plece.”, a afirmat Rednic, pentru Digi Sport.

Situatia cu adevărat interesantă este în cazul lui Collins Fai. Deşi a declarat, în repetate rânduri, că doreşte să îşi prelungească înţelegerea cu Dinamo, fundaşul intrat în ultimele 6 luni de contract nu va mai continua în Ştefan cel Mare, după cum recunoaşte chiar antrenorul “câinilor”, Mircea Rednic:

“Fai nu a semnat prelungirea contractului, deşi clubul i-a propus acest lucru. E vrăjeala când spune că vrea să rămână. Din ce ştiu eu, el are deja semnat un precontract în altă parte. El se va prezenta la reunirea lotului şi vom decide care va fi soarta lui în cadrul echipei. În viitor vom aduce şi un fundaş stânga. Îmi doresc concurenţă pe posturi. Nu doresc să am de a face cu jucători care stau la echipă, dar, de fapt, sunt cu gândul în altă parte. Am păţit asta cu Matei, nu mai vreau sa păţesc la fel si cu alţii.” , a mai declarat Mircea Rednic, în exclusivitate pentru Digisport.

În ceea ce il priveşte pe Cosmin Matei, un alt jucător intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, antrenorul a declarat că încă nu ştie sigur dacă îl va lua pe mijlocaş în cantonamentul din Cipru. “Vom lua o decizie în privinţa lui Matei săptămâna viitoare, după reunirea lotului.”

Iată, mai jos, programul oficial al dinamoviștilor:

11 ianuarie: reunirea lotului – ora 10.00 – Săftica
12 ianuarie: vizita medicală – ora 8.00 – INMS
13-19 ianuarie: antrenamente – Săftica – Izvorani
20 ianuarie-3 februarie: stagiu de pregătire centralizată, Cipru
23 ianuarie: joc amical, DINAMO – Shijiazhuang (China)
26 ianuarie: joc amical, DINAMO – Aris Limassol (Cipru)
28 ianuarie: joc amical, DINAMO – FK Ural (Rusia)
1 februarie: joc amical, DINAMO – Ruch Chorzow (Polonia)