Acasă Revista presei Nistor-Ibeh, fara hibe

Nistor-Ibeh, fara hibe

33
13

de Cosmin Staicu

(ProSport)

 

Pandurii – Dinamo 2-0

 

Oltenia nu i-a rezervat o întâmpinare light lui Dinamo chiar dacă derby-ul pentru Europa şi-a mutat tradiţionala locaţie de la Craiova la Târgu Jiu. Arena nu s-a umplut, dar a tremurat de ostilitate la adresa "câinilor" veniţi să tranşeze turnirul european de 6 puncte. Pustai a considerat că Dinamo decimată la mijloc e tot Dinamo şi nu s-a năpustit în ofensivă. Parcă pentru a alimenta furia tribunelor.

Dinamo a fost invitată la primul atac, dar a avut prea mulţi oameni de finalizare şi niciunul de assist, iar ocaziile au părut nişte pumni aruncaţi la intimidare, fără a puncta. Mult prea departe de KO.

La Pandurii a fost invers, mijlocul avea surplus de imaginaţie, dar pivotul din faţă funcţiona doar în duelurile aeriene, combătute eficient de Grigore şi Luchin. Nicoară şi Ibeh au ţinut capetele în pământ în demarajele pe benzi, aşa că ripostele gorjene s-au creat doar prin şuturi de la distanţă, de la Nistor şi Voiculeţ.

 

Nistor, urmărit de Malaga

Aceştia au fost avansaţi să creeze pericol din spatele "turnului" Matulevicius, însă Ţălnar i-a lipit imediat pe Dandea şi Boubacar de cei mai creativi panduri. Pauza a prins tabela "albă", deşi Nistor şi Dănciulescu puteau aduce un egal, dar cu goluri.

Scouterii de la Malaga au putut nota bara olteanului, în timp ce "Danciu" a ezitat când Mingote i-a oferit şansa de a-şi mări recordul de goluri. Dinamo a încercat să ţină linia sus şi după pauză, gazdele au găsit mai des spaţiile de contraatac. Nistor i-a desfăcut pe "câini" la mijloc şi a găsit două mingi spre Ibeh chiar când acesta păcălea ofsaidul. Cu ajutor de la Luchin, nigerianul a deschis scorul, şutând imparabil. Cu o bancă de pe care-l priveau multe figuri adolescentine, Ţălnar nu a avut răspuns pe măsură, în condiţiile în care titularii au suferit în avanposturi. Nistor avea să-şi completeze seara magică după o fază concepută tot de el şi care l-a găsit şi la finalizare în centrul careului.

13 COMENTARII

 1. Singura noastra speranta, sa aiba dl Negoita bani pentru jucatori de fotbal (nu holograme ca acum)

 2. Singura noastra speranta, sa aiba dl Negoita bani pentru jucatori de fotbal (nu holograme ca acum)

 3. era de asteptat baieti. din minutul 10 i-am zis iubitei ca dinamo va pierde. nu ai cum sa castigi cu non valorile astea. ce echipa a reusit sa faca talnar doamneee…. musat-grigore-rus-danciu- axente. pai noi am jucat in inferioritate mare…. nici ceilalti nu au fost mai buni dar macar aia mai fac cate ceva in alte meciuri…. era clar ca pierdem dar macar era bine sa pierdem pe mana unor pusti de 17-18 ani nu pe mana pensionarilor. doamne ajuta dinamo ca ii prevad un viitor sumbru

 4. era de asteptat baieti. din minutul 10 i-am zis iubitei ca dinamo va pierde. nu ai cum sa castigi cu non valorile astea. ce echipa a reusit sa faca talnar doamneee…. musat-grigore-rus-danciu- axente. pai noi am jucat in inferioritate mare…. nici ceilalti nu au fost mai buni dar macar aia mai fac cate ceva in alte meciuri…. era clar ca pierdem dar macar era bine sa pierdem pe mana unor pusti de 17-18 ani nu pe mana pensionarilor. doamne ajuta dinamo ca ii prevad un viitor sumbru

 5. Greseala a fost a lui Grigore si nu a lui Luchin. Acelasi Grigore a strins in banda dreapta la omul lui Nica si nu in centru acolo unde-i este locul la golul doi. Acest impostor ne-a terminat de cind a venit la Dinamo. Danciu a mai batut un record…Prima victorie a Pandurilor pe teren propriu in fata lui Dinamo si 50 de puncte in campionat. Felicitari cu fiecare meci ca titular devi o rusine!

 6. Negoita vorbeste,din nou,la tv de UN NOU PROIECT,cand CONTINUAM SA NE FACEM DE RAS, NU SE VEDE NIMIC in restructurarea si pregatirea echipei,antrenorii sunt aerieni…PUN PARIU ca,daca ramane Talnar,peste un an,jucam tot cu Danciulescu,Munteanu,Alex e,Grigore,Rus,Musat…tit ulari ! CE poti sa mai spui de Talnar care la tv,dupa meci,spune ca la golul doi al Pandurilor a gresit Nica,cand de fapt au gresit Musat si Grigore,care,in loc sa-l blocheze pe Nistor se retrage spre coltul portii unde era Nica cu un adversar.Revedeti faza si veti vedea cat de fals e Talnar,ce incredere sa mai ai in el,e un caltabos imputit! La golul lui U.Cluj din etapa trecuta,Talnar tot pe Nica l-a gasit principalul vinovat,cand Grigore si Luchin erau asistenti prin careu.Nica e BAIATUL RAU si Rus e ala bun,sa-l schimbam! NEGOITA,TU NU VEZI,NU AUZI ?????

 7. Alexe sper sa invete sa faca macar o preluare in tot meciul mai mica de 3-6 metri doar atunci are sanse sa devina fotbalist, inexistent astazi. Rus a revenit cu gol….gol in flancul drept. Daca asa jucam intr-o partida de totul sau nimic este de rasul curcilor. Pacalicilor nu mai comentati inainte de partide. Sunte-ti o rusine pentru Dinamo si aici se inscrie si brilianta conducere tehnica vezi schimbarile si abordarea meciurilor si aici ma refer la toate indiferent de victorie sau altfel.

 8. ”A fost greu fãrã cei patru titulari ºi trebuie sã recunoaºtem cã suntem în reconstrucþie. Sunt mulþi tineri care sperãm sã creascã repede. Am plecat pe acest drum ºi trebuie sã-l ducem pânã la capãt. Este nevoie de timp”, a mai spus Dãnciulescu.

  Pai joaca tinerii aia? Or sa joace la Dinamo un meci la 25 de ani…iar tu Danciule o sa fi si atunci in echipa, in baston

 9. Multumim, Grigore, ne-ai bagat mortul in casa in stilul care te caracterizeaza… Si vine meciul cu Steaua unde e specialitatea ta sa ne ucizi!!! Nu e mai bine pentru tine sa pleci dupa Moti, sa te duci, invirtindu-te, panarama !!!

Comments are closed.