Acasă Revista presei Ofertă pentru Moussa

Ofertă pentru Moussa

50
0

de Cristian Blanuta
(fanatik.ro)

Sofien Moussa s-a făcut remarcat la Petrolul, iar ofertele nu au întîrziat. Dinamo a fost prima care i-a făcut atacantului propunerea.

19 meciuri a bifat Sofien Moussa în tricoul “lupilor” în actualul sezon, iar evoluțiile lui au fost apreciate. Cum era de așteptat, au apărut și ofertele pentru jucător, imediat după ce campionatul a intrat în pauză. “Cîinii” au văzut în Moussa soluția pentru atac, mai ales că “Bizonul” Gnohere este dorit de mai multe echipe din străinătate. A urmat negocierea.

50.000 PENTRU REZILIEREA CONTRACTULUI
Finanțatorul Ionuț Negoiță era dispus să-i dea fotbalistului cel mult 5.000 de euro pe lună, iar în contract să-i stabilească bonusuri de performanță. Oferta a fost însă refuzată ferm de jucător. Acesta nici nu a vrut să audă de un contract sub 10.000 de euro pe lună. “Moussa este conștient că merge pe un drum ascendent. De aceea, își permite să ceară cît mai mult. Mai are oferte, nu numai Dinamo îl vrea. Ar vrea să rămînă în Liga 1, deși are oferte și de afară. Dar vrea neapărat un salariu mare, sigur…nu cu bonusuri de performanță, pe care ar putea să nu le vadă“, a dezvăluit un coleg al jucătorului. Astfel, negocierile cu Moussa au fost sistate.
Pe fir a intrat și Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au purtat discuții cu oficialii de la Petrolul și s-au înțeles. 50.000 de euro cereau prahovenii pentru a-l lăsa pe jucător. Doar că discuțiile dintre Moussa și conducerea clubului din Târgu Jiu au eșuat și ele. Conducerea de la Pandurii a făcut pasul înapoi atunci cînd fotbalistul a ceut un salariu de 10.000 de euro, așa cum procedase și cu Dinamo. Cu toate acestea, Pandurii încă speră ca Moussa să mai lase din pretenții.

350.000 este cota de piaţă a lui Moussa, conform transfermarkt.de

3 goluri și patru assisturi a reușit Moussa în actualul campionat

 

PLEACĂ BIZONUL?
de Mirela Apostol

Mircea Rednic şi-a luat atacant, pe Paul Batin, deşi cei doi jucători din ofensiva dinamovistă, Marcel Essombe şi Harlem Gnohere şi-au făcut bine treaba în acest sezon.

Totodată, “Puriu” anunţase că nu ar avea nevoie de Ciprian Marica la echipă, în ideea în care are deja sub comandă doi atacanţi foarte buni, însă ulterior l-au acontat pe Batin.
Sincer să fiu, Dinamo nu are nevoie de atacant în acest moment. Avem doi atacanţi foarte buni“, spunea Mircea Rednic, înainte de a-l lua pe fostul atacant al celor de la FC Botoşani.
Aducerea noului jucător în “haită” dă naştere suspiciunilor că unul dintre cei doi jucători din atacul primei părţi a sezonului va părăsi clubul, iar cel mai predispus ar fi”Bizonul” Gnohere, care este şi golgheterul echipei. Totuşi, Rednic spune că nu s-ar despărţi de francez în orice condiţii: “Nu îl vindem pe Bizon. El nu e netransferabil, dar îl vindem doar dacă obţinem suma pe care noi o vrem“.

“NU VREAU SĂ PLEC!”
Nici “Bizonul” nu ar vrea să plece de la Dinamo, echipa ce l-a readus în formă maximă, după ce a fost dat afară de la Petrolul Ploieşti din cauza problemelor pe care acesta le avea cu greutatea. “Nu îmi doresc să plec şi nu cred că se va întîmpla asta“, a spus Gnohere pentru fanatik.ro.

1.000.000 de euro este cota de piaţă a atacantului

12 goluri a marcat Gnohere pentru Dinamo în acest sezon în toate competiţiile