Acasă Revista presei Pariu cîştigător

Pariu cîştigător

41
0

(gsp.ro)

Rotariu îi aduce victoria lui Dinamo în derby-ul cu CS U Craiova, 1-0

Mircea Rednic s-a dovedit a fi inspirat în momentul în care a început partida cu CS U Craiova cu Rotariu în atac. Vîrful de ocazie al “cîinilor” a decis meciul cu o lovitură de cap în minutul 86.
Nedelcearu a cerut penalty în minutul 11, după o intervenţie a lui Vătăjelu, însă Kovacs a lăsat jocul să continue.
Bawab l-a pus la încercare pe Cerniauskas în două rînduri (12, 19), însă portarul lituanian a avut de fiecare dată cîștig de cauză. După pauză, Matei putea deschide scorul, însă reluarea sa cu capul a trecut peste poartă.
Lazăr putea profita apoi de o minge bîlbîită de Bălgrădean, însă șutul său a trecut peste poartă. Cu două minute înainte de reușita lui Rotariu, Izvoranu a reluat lamentabil din plonjon, iar Cerniauskas a reținut.
Golul lui Rotariu aduce primele 3 puncte pentru Dinamo în noul sezon, după ce în prima etapă ”cîinii” au remizat cu ASA, 0-0.

ECHIPE DE START

FC Dinamo București: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, S. Filip – Nedelcearu, Van Haaren – Gavrilă, Vojnovici (cpt), C. Matei – D. Rotariu.
Rezerve: I. Popescu – P. Petre, Fai, Himcinschi, I. Șerban, V. Lazăr, Moldoveanu.
Antrenor: Mircea Rednic

CS U Craiova: Bălgrădean (cpt) – Dumitraș, Kay, Izvoranu, Vătăjelu – Băluță, Mateiu, Nuno Rocha, Ferfelea – Bawab, Curelea.
Rezerve: Straton – Briceag, Bancu, Herghelegiu, Sin, Avrămia, Măzărache.
Antrenor: Emil Săndoi

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistent 1: Miclos Nagy (Cluj)
Asistent 2: Valentin Avram (Bucureşti)
Rezervă: Eduard Ioniță (Constanţa)
Observator LPF: Ilinca Viorel (Piteşti)
Observator FRF: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)

Rotariu e îndrăzneț » Tînărul dinamovist i-a dedicat golul unui jucător izgonit de Dinamo
Dorin Rotariu a vorbit despre victoria cu CS U Craiova, scor 1-0, obținută datorită reușitei sale. Atacantul a fost folosit vîrf împins azi de Rednic.
A fost un meci greu în fața unei echipe bune. Mă bucur că am cîștigat primul meci acasă. Contează și pentru moral și pentru echipă, pentru că venim după schimbări majore. Domnul Rednic m-a întrebat dacă pot să joc și i-am spus că da. Nu mă interesează pe ce post, eu mă bucur că pot să-mi ajut echipa. Îi dedic golul lui Kamil Bilinski, de aceea am și luat acest număr. Îmi pare rău de cum s-a terminat colaborarea lui cu Dinamo. Vreau să îi dedic reușita și mamei, pentru că va fi ziua ei peste cîteva zile“, a spus Dorin Rotariu la DolceSport.

Rednic anunță încă două transferuri, un vîrf și un fundaș stînga » Îi face portretul atacantului: “E din Franța și va intra titular”
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorin Rotariu, după succesul cu CS U Craiova, scor 1-0.
Rotariu era cam singura soluție pentru noi în atac. Mă așteptam să ne chinuim, pentru că e greu să joci fără atacant. Am stat mai bine pregătiți fizic în repriza a doua, dar s-a văzut că n-am avut meciuri în picioare. Mi se pare că am arătat puțin pentru un joc acasă, dar sînt mulțumit de cele 3 puncte“, a spus Mircea Rednic la DolceSport.
Tehnicianul a dezvăluit că Dinamo va mai efectua încă două transferuri în următoarea săptămînă: “Mă bucur că Harlem Gnohere a semnat, mai aducem un atacant și un fundaș stînga. S-a văzut că am suferit fără un atacant adevărat. Vine un atacant din Franța, are 29 de ani, el e pregătit să fie titular“.