Acasă Revista presei Răspuns marca "Mister" Dinu la atacurile lui Ionuţ Chirilă: "Nu are nici...

Răspuns marca "Mister" Dinu la atacurile lui Ionuţ Chirilă: "Nu are nici valoarea virgulelor din textele lui taică-su!"

34
1

(ProSport )
Atacat sub centură în această dimineaţă de Ionuţ Chirilă, Cornel Dinu îi răspunde tehnicianului Concordiei Chiajna în stilul caracteristic. Mister a ţinut să demonteze punctual afirmaţiile lui Ionuţ Chirilă, lăsând să se înţeleagă că oferta de care vorbeşte tehnicianul Chiajnei e una pur fictivă. Mai mult, Dinu spune că nu s-ar fi opus unei asemenea mutări a conducătorilor din acea perioadă,  în condiţiile în care ar fi considerat că ar fi fost spre binele clubului “Ştefan cel Mare”.
Ce a spus Chirilă: “Nu vreau să dau în oameni căzuţi şi în oameni învinşi, dar în 2011 m-a chemat Dragoş Săvulescu, mi-a spus să mă urc în primul avion, pentru că el şi cu Borcea au zis că nu mai investesc niciun ban la Dinamo dacă nu sunt numit eu ca să fac reconstrucţie. Mi-au spus că nu mai au bani şi că au nevoie de cineva care ştie să construiască. Şi eram cu avocaţii la zece seara, în biroul lui Nicolae Badea, cu Dragoş Săvulescu, cu contractul semnat. Vreţi să vă aduc contractul? Şi s-a dus Dinu şi a plâns trei ore în genunchi la Nicoale Badea ca să nu fiu pus la Dinamo, din ura pe care o are faţă de mine. El şi cu doi prieteni ai lui m-au blocat la Dinamo. Întrebaţi-l pe Borcea! Nu eu m-am autopropus la Dinamo. Nu vreau să mai aud de Dinamo vreodată.
“Badea şi Borcea îi pregtiseră un rol sub cupola circului!”
Răspunsul lui Dinu: “Din câte ştiu, domnii Badea şi Borcea îl consideră un măscărici. E adevărat că aveau pregătit ceva pentru el, îl vedeau mai repede cu un rol sub cupola circului, fără vorbe, doar cu scălămbăieli prin care să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su. Chiar dacă ar fi avut loc pe această scenă, ea nu putea fi decât spre binele lui Dinamo, iar pentru asta accept orice, chiar şi această imagine paranoică la care a apelat.”
“Procurorul” a oferit un răspuns şi la propunerea ironică făcută de Chirilă, care afirmase că e dispus să-i plătească fostului mare internaţional contravaloarea noului său contract cu Dinamo, doar pentru a renunţa la postul deţinut în prezent la gruparea “roş-albă”.
Ce a spus Chirilă: “Dacă are onoare, Dinu ar trebui să plece de la Dinamo! Dacă stă pentru acele 45 de milioane pe care le câştigă, îi dau eu banii ăştia ca să plece.”
Răspunsul lui Dinu: “Ca orice pantofar, ca orice comercializant de pantofi, şi ăia falşi, poate are de unde. Îmi aduc aminte cum i-a vândut lui Borcea o pereche cu 1400 de euro, aceeaşi pereche pe care eu îi aveam în picioare cu 400, de la Paciotti. Probabil că e atât de darnic din profitul acesta atât de competent pe care l-a realizat, încât are şi această dare de mână surprinzătoare pentru că el, toată viaţa lui, a avut numai luare de mână. Publicaţi-i contractul de la UTA şi o să vedeţi cel mai mare jaf premeditat din istoria fotbalului mondial. Martor indiscutabil poate fi Marius Mitran, pe atunci secretarul clubului. Din cauza asta, Bara s-a scârbit în asemenea hal încât a plătit trei milioane de euro să scape de fotbal şi s-a stabilt de atâta scârbă generală în Austria.”
Reacţia lui Negoiţă după atacul lui Chirilă: “Nu comentez, e de prost gust”
Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a precizat că discuţia la care făcea referire Ionuţ Chirilă a avut loc, dar el nu a fost implicat activ. Negoiţă spune că ideea de a încerca să-l aducă pe Chirilă la Dinamo, i-a aparţinut lui Constantin Anghelache, iar a participat doar 15 minute la discuţii. “Am participat la acea discuţie 10-15 minute, eram în trecere. A fost o idee a domnului Anghelache, nu mă ocup eu de treburile astea. Dar nu vreau să comentez, e de prost gust“, a declarat Ionuţ Negoiţă la Sport.ro.
 
Moda la Dinamo: fanii vor vintage!
de Marius Pitaru
Danciu-gol conduce detaşat în clasamentul tricourilor vândute * Şefii îl forţează să se lase pe fotbalistul care vinde cele mai multe tricouri. La distanţă mare de ceilalţi dinamovişti, echipamentul lui Ionel Dănciulescu este produsul cel mai comandat de suporterii echipei din „Ştefan cel Mare“.
De la sfârşitul lunii iulie, atunci când au fost scoase la vânzare noile echipamente, clubul a dat aproximativ 2.200 de unităţi, un record după cum spun cei de la departamentul de marketing.
Danciu-gol conduce detaşat în clasamentul tricourilor vândute, fiind urmat de Matei, Luchin şi Rotariu.
La sfârşitul lunii iulie, Dinamo şi-a lansat echipamentele pentru sezonul 2013-2014. Chipul stilizat al lui Cătălin Hîldan, sloganul FCD în ADN şi, după mult timp, numele jucătorilor imprimate pe spatele tricourilor, au fost elementele de noutate faţă de anii trecuţi. ProSport a încercat să afle care este fotbalistul care vinde cel mai bine, iar conform oficialilor, acesta este chiar Ionel Dănciulescu, atacantul în vârstă de 36 de ani pe care conducerea încearcă de zor să-l pensioneze. După cum spun şefii departamentului de marketing, „Corbul“ conduce detaşat în acest clasament, atacantul fiind preferat de majoritatea fanilor care îşi achiziţionează tricouri ale „câinilor roşii“.
Suporterii au posibilitatea să-şi aleagă numărul şi să-şi imprime propriul nume sau porecla, în funcţie de dorinţa fiecăruia. Cred că nu a vândut niciodată Dinamo cât am vândut noi în acest an. Cu tot cu gama rezervată copiilor, au fost comercializate undeva în jurul cifrei de 2.200 de tricouri. Dar se vând şi echipamente complete. Tricoul lui Dănciulescu se dă cel mai bine, detaşat“, a spus Mihaela Racu, şefulw departamentului de marketing de la SC Dinamo 1948. Conform doamnei Racu, următorii pe lista preferinţelor fanilor echipei din „Ştefan cel Mare“ sunt, în ordine, căpitanul Cosmin Matei, Luchin, Rotariu, Ţucudean ( cel care a venit după startul sezonului) şi Curtean.
12 transferuri, zero vânzare
Dacă în alte campionate transferurile au la bază şi criteriul de marketing (vezi cazul Bale la Real Madrid ), la Dinamo, nou-veniţii nu prezintă interes pentru suporteri, iar fanii se orientează spre echipamentele fotbaliştilor din vechia gardă (aici îl includem şi pe George Ţucudean, cel care a revenit la echipă) . „Ceilalţi fotbalişti vând mai puţine tricouri, sunt rare cererile“, a confirmat Mihaela Racu. În această vară, fară a lua în calcul împrumutul  lui Ţucudean, Dinamo a adus 12 jucători:  Fai, Hasanovic, Asanovic, Thomas, Durimel, Lazăr, Şerban, Pape N’Daw, Grecu, Elton, Thicot, Zougoula.
190 de lei este preţul unui tricou replică al „câinilor“
350 de lei costă un echipament replică al echipei conduse de Flavius Stoican ( tricou, şort, jambiere)
OPTIMILE CUPEI ROMÂNIEI – Ratează Danciu şi recordul din Cupă?
Conducerea clubului a decis ca Ionel Dănciulescu să fie tras pe linie moartă , iar  jucătorul de 36 de ani este aproape să rateze recordul all-time de goluri marcate în Cupa României, care acum îi aparţine lui Florea Voinea (40). „Corbul“ are 37 de reuşite în competiţia knock-out şi împarte locul secund cu Iuliu Baratky. „Danciu“ a strâns 214 goluri şi în prima divizie, dar este departe de recordmenul all-time, Dudu Georgescu (252). „Corbul“ are 16 reuşite pentru „câini“ în cupele europene, poziţia secundă, după Claudiu Niculescu, 18.
De ce nu mai joacă Elton la Dinamo? Flavius Stoican face lumină
Brazilianul Elton s-a accidentat la şold într-un amical cu Viitorul Constanţa, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, iar de atunci nu a mai prins lotul “câinilor”.
Deşi, la un moment dat, a dat semne de revenire, mijlocaşul de 27 de ani n-a mai apărut printre “câini”. De ce? Explică antrenorul Flavius Stoican. “Când un jucător este accidentat, etapele pe care trebuie să le traverseze sunt următoarele: în infirmerie, la doctor, apoi ajunge la kinoterapeut, apoi se pregăteşte cu preparatorul fizic, iar, într-un final, reintră la antrenamentele cu grupul. Elton mi-a spus că el se simte în stare să se antreneze direct cu colegii, dar a forţat fără să fie vindecat 100 la sută. De aceea, el trebuie să nu sară aceste etape şi să aibă răbdare”, a spus Flavius Stoican.

1 COMENTARIU

  1. m-am lamurit si cu Chirila asta… :panda: e doar un pacalici frustrat, care toata viata lui s-a autopropus la Dinamo, e un trist!

Comments are closed.