Acasă Revista presei Război Dinamo – Steaua pentru Marica

Război Dinamo – Steaua pentru Marica

36
0

(gsp.ro)

După ce Gigi Becali, patronul Stelei, a declarat că i-a făcut o ofertă lui Marica, jucător liber de contract, și Mircea Rednic a declarat că Dinamo a negociat cu atacantul român.

Pe noi ne interesează Marica. Dănciulescu a vorbit cu el. Ne-a mulțumit pentru ofertă și ne-a zis că se mai gîndește. Nu este exclus să vină la Dinamo. Din ce am înțeles a mai negociat cu o echipă din Turcia. Eu cred că Dinamo este o soluție foarte bună pentru Marica și dacă nu își va găsi o echipă în străinătate, sigur ne va alege pe noi“, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.
Ciprian Marica, 30 de ani, este un produs al clubului Dinamo și a jucat 23 de meciuri pentru echipa mare a “cîinilor”, în perioada 2001-2004. În prezent, Marica este liber de contract, după ce s-a despărțit de Konyaspor, formație din prima ligă din Turcia. De-a lungul carierei, Marica a mai jucat la Șahtior, Stuttgart, Schalke și Getafe.

4 goluri a marcat Marica pentru Dinamo

Ce spune conducerea lui Dinamo despre o posibilă plecare a lui Rednic
După turul foarte bun făcut de Dinamo, Mircea Rednic a primit mai multe oferte, dar Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al echipei, crede că antrenorul nu va pleca.
El este un antrenor foarte valoros și mereu va avea oferte. Dar sînt convins 100% că pînă la finalul sezonului nu va pleca. Am vorbit cu el despre planurile de viitor și știu că își dorește să rămînă alături de noi pînă la vară. Eu sper că va rămîne și în sezonul viitor“, a spus Dănciulescu la DigiSport.