Acasă Revista presei Rednic e mulțumit

Rednic e mulțumit

173
0
mircea rednic
mircea rednic

Antrenorul dinamovist a apreciat prestația echipei în primul amical. Un singur motiv de îngrijorare

de Victor Vrînceanu
(gsp)

“Puriul” e satisfăcut de prestația echipei din primul amical de la Limassol, însă e afectat de accidentarea gravă suferită de Moldoveanu.

Dinamo a remizat sîmbătă, scor 1-1, cu echipa clasată pe locul 7 în China, Shijiazhuang. La sfîrșitul jocului, tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a fost foarte nervos și a refuzat să vorbească cu presa, plecînd valvîrtej la autocar.
Pe moment, cei prezenți, inclusiv jucătorii, au crezut că Rednic este supărat de rezultat, însă, ieri, antrenorul a vorbit cu elevii săi și le-a transmis că starea sa de după meci a fost cauzată de accidentarea serioasă de la genunchi a lui Robert Moldoveanu, acesta fiind suspect de ruptură de ligamente.
“Puriul” le-a mai transmis fotbaliștilor săi că este mulțumit de prestația din jocul cu chinezii, dar că dorește mai multă atenție în următoarele amicale.

ROBERT, ACASĂ, RESTUL LA LOT
Robert Moldoveanu, Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu și Dorin Rotariu au părăsit azi-noapte cantonamentul din Cipru.
Primul se întoarce în România pentru investigații medicale, este cu genunchiul imobilizat, iar staff-ul medical al echipei spune că sînt șanse minime să scape de operație.
Ceilalți trei jucători merg direct în Antalya, în cantonamentul echipei naționale, fiind convocați de Anghel Iordănescu.

PAUL E ȘEFUL TRX-ULUI
La o zi după egalul cu Shijiazhuang, dinamoviștii au făcut alergări ușoare și o serie de exerciții extenuante cu benzile TRX, Anton fiind lider.
După primul amical din Cipru, de acum două zile, Mircea Rednic a hotărît să nu își suprasolicite jucătorii, astfel că ieri, fotbaliștii alb-roșii au avut un singur antrenament, de dimineață, primind restul zilei liber.
Jucătorii au fost conduși de preparatorul fizic Radu Vasilcan și supervizați de la mijlocul terenului de Mircea Rednic și de patronul Ionuț Negoiță.
Vasilcan i-a pus pe “cîini” să facă alergări ușoare, după care au urmat benzile TRX, spre dezamăgirea jucătorilor.
Jucătorii au fost ordonaţi în “echipe” de cîte doi. În timp ce unul se chinuia cu TRX-ul, perechea sa a trebuit să stea pe perne de cauciuc în poziții care să solicite muşchii, cea mai grea fiind varianta cu un picior ridicat.
Cel mai în formă a fost Paul Anton, care a îndeplinit exercițiile cu ușurință, dar și cel mai corect dintre toți fotbaliștii lui Dinamo.

DINAMO SCHIMBĂ CĂPITANII CU VITEZĂ MAXIMĂ: CINE SUNT CEI DOI FAVORIȚI SĂ PREIA BANDEROLA
Rednic se bazează pe Filip și Anton că vor fi liderii din teren ai roş-albilor în primăvară.
“Cîinii” au, în medie, un căpitan pe lună. Sezonul stă să înceapă în trei săptămîni, iar Dinamo va avea nevoie de un alt lider în teren.
Cosmin Matei nu mai este la echipă, se pregăteşte să plece în străinătate, așa că “haita” urmează să fie condusă de un nou şef. Steliano Filip (21 de ani) şi Paul Anton (24 de ani) sînt cei doi candidaţi la această onoare.
Fundaşul stînga, selecţionat de mai multe ori în ultimul an la echipa naţională, ar fi prima opţiune, pentru început, cu aceasta dorindu-se şi responsabilizarea lui.
În plus, Steliano are o mai mare vechime la Dinamo, a intrat în al 4-lea an de cînd este “cîine”, și are “priză” la suporteri. Şi închizătorul este un om cu greutate în lot.
Deşi a sosit de-abia din septembrie, are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui. Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii. (Eduard Apostol)

2 goluri şi două pase decisive a reuşit Filip în sezonul de toamnă în toate competiţiile în 21 de meciuri

1 gol şi 3 assist-uri are Paul Anton în 21 de partide în toate competiţiile