Acasă Revista presei Scandal în haită

Scandal în haită

40
2

de Marius Pitaru
(ProSport)
Negoiţă a răbufnit după eşecul de la Cluj şi le reproşează veteranilor că nu mai evoluează cu inima pentru clubul alb-roşu * „Câinii” vizaţi de principalul acţionar al roş-albilor sunt Luchin, Curtean, Bălgrădean şi Grigore * Jucătorii cu ştate vechi s-au plâns apropiaţilor că şefii îi găsesc pe ei ţapi ispăşitori pentru înfrângerile echipei, în timp ce fotbaliştii aduşi în vară ar fi ocrotiţi
Dinamo n-a reuşit, vineri, la Cluj, să lege trei victorii consecutive în Liga I, după ce meciurile cu Chiajna şi FC Braşov au lăsat impresia că roş-albii pot intra în grupul primelor patru formaţii din campionat. CFR a învins cu 1-0 cu un om în minus şi i-a alungat pe „câini” până pe poziţia a şaptea a clasamentului. Dar şi în gura lui Ionuţ Negoiţă. La o zi după meci, patronul lui Dinamo a dat de pământ cu elevii lui Stoican pe care i-a numit indolenţi şi superficiali. Şeful roş-albilor a pus tunurile în special pe „veteranii” lotului, care au jucat şi prost la Cluj, dar care l-au nemulţumit pe Negoiţă şi cu alte aspecte. „Luchin a tratat foarte lejer faza din care am luat golul de la Cluj. Sunt neglijenţe nepermise la un asemenea nivel şi pierdem puncte”, a afirmat omul de afaceri. Chiar dacă a pronunţat numai numele lui Luchin, principalul investitor din „Groapă” i-a luat la ţintă, în cadru privat şi pe Curtean, Bălgrădean ori Dragoş Grigore.
Se despart de „veterani”?
Aceşti jucători se numără şi printre cei mai bine plătiţi din „Ştefan cel Mare”, un alt aspect menit să-l înfurie şi mai tare pe Negoiţă. Pe de altă parte, jucătorii în cauză s-au arătat şi ei nemulţumiţi de faptul că şefii le reproşează mereu lor rezultatele proaste, în timp ce  fotbaliştii aduşi în vară de noua conducere sunt apăraţi. „Vom mai face la iarnă şi la vară transferuri. Vreau jucători care îşi doresc să joace la Dinamo, care dau totul pe teren. Nu mă mulţumesc cu puţin pentru că am făcut eforturi mari”, a anunţat Negoiţă. Asta înseamnă că Dinamo s-ar putea despărţi de fotbaliştii care acum l-au enervat la culme pe patronul „câinilor”. „Unii jucători, de la care am mari pretenţii, sunt foarte indolenţi. Până acum am tăcut din gură, dar văd că nu se poate”, sună ameninţarea lui Ionuţ Negoiţă.
Nu s-a simţit că am avut un om în plus pe teren. Clujul era de băut
Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo
Nu înţeleg de ce unii jucători sunt indolenţi faţă de club şi faţă de suporteri. Problema e că jucătorii noi au prestaţii bune, iar cei vechi mă dezamăgesc aproape la fiecare meci
Ionuţ Negoiţă, patron Dinamo
10.000 de euro este salariul lunar lui Srdjan Luchin la Dinamo, cel mai mare de la echipă
8.000 de euro este salariul lui Alexandru Curtean
6.000 de euro  câştigă pe lună Dragoş Grigore
4.500 de euro primeşte lunar Cristi Bălgrădean de la Dinamo
Marius Niculae a comentat retragerea lui Dănciulescu: “E greu pentru el, ştiu că mai dorea să joace cel puţin încă şase luni”
Marius Niculae şi Alexandru Dandea nu uită că au evoluat pentru Dinamo şi speră ca echipa din Ştefan cel Mare să-şi revină până la finalul campionatului şi să prindă un loc de Europa League.
Îmi doresc să prindă Europa League, niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla, dar sincer să fiu nu prea cred”, a spus Dandea pentru Dolce Sport.
Marius Niculae a comentat situaţia lui Ionel Dănciulescu, jucător care se va retrage la finalul turului şi va prelua o funcţie administrativă în cadrul clubului din Ştefan cel Mare. “Este greu pentru ca el, ştiu că îşi mai dorea să joace cel puţin încă 6 luni şi mai putea, din punctul meu de vedere”, a spus Niculae.
Cred ca i s-ar potrivi noul post, pentru că el mereu a fost un liant între jucători şi conducere”, a mai spus Dandea.

2 COMENTARII

  1. M-am saturat sa vad toti distrusii in tricoul lui Dinamo !!!! Se tot vrea reconstructie dar jucatorii tineri nu au prea mare credit. Cind vreodata se aflau in lotul largit al lui Dinamo caricaturi ca si Joel Thomas, Tucudean, Curtean, Rus, Steliano Filip, chiar si Elton…. Acum soarta ne-a harazit sa jucam cu Pandurii, deci sanse de calificare mai de vara… Oare cite sezoane de care v-ati batut joc mai putem noi numara? PANARAMELOR, JUCATI FOTBAL DACA ATI AJUNS LA DINANO!!! GATA, AJUNGE CU TEATRUL IEFTIN! :worship:

  2. cel mai “prost dinamovist dragos Grigore cel mai indolent Balgradean si pe urma Luchin si impreuna slugi ale lui jovanii sper sa ajunga dupa…………!

Comments are closed.