Acasă Revista presei Sergiu Hanca, primul transfer

Sergiu Hanca, primul transfer

38
1

(digisport.ro)

Dinamo a reuşit joi primul transfer al iernii: bucureştenii s-au înţeles cu Sergiu Hanca, fostul jucător al lui ASA Tîrgu Mureş. Fundaşul de 23 de ani a semnat un contract întins pe 3 sezoane şi jumătate cu gruparea din “Ştefan cel Mare”.

“Am semnat cu Hanca, fostul jucător al lui ASA. Erau discuţii mai vechi. Totul s-a concretizat astăzi. Mă bucur foarte mult. Este un jucător pe care l-am urmărit, un jucător polivalent, tânăr. 

Sper să se integreze cât mai repede. A venit din postura de jucător liber de contract. Erau 3 echipe interesate de Hanca. Noi aveam cea mai mică ofertă, dar văd că până la urmă a ajuns la noi”, a declarat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Dinamoviştii l-au adus pentru postul de fundaş dreapta, chiar dacă el a jucat în acest sezon mijlocaş de bandă la vicecampioană.

23 de prezențe a bifat Hanca în tricoul lui ASA, în toate competițiile actualului sezon, furnizând 4 pase decisive

1 COMENTARIU

  1. Bai fratilor, explicati-mi si mie, ce inseamna la astia pasa decisiva? O pasa din care coechipierul da gol? Dar o pasa la adversar, din care ala da gol, nu-i tot pasa decisiva?
    Dar daca eu ii pasez coechipierului meu si-l pun in 1 la 1 cu portarul advers, si boul da pe linga poarta, nu mi se pune pasa decisiva?
    In alta ordine de idei, faptul ca Lazar revine mi se pare, deocamdata, o veste foarte proasta. Danciu zice ca ar fi ALT Lazar. Eu cred ca nici la Concordia, unde pretentiile sint totusi mai mici, n-a rupt gura tirgului.
    Iar faptul ca pleaca Fai mi se pare iar o veste proasta. O sa-l regrete chiar si aia de-i spuneau “vinatorul”!
    Adica, semne bune / anul n-are!

Comments are closed.