Acasă Revista presei "Sintem in tratative avansate cu Dolha"

"Sintem in tratative avansate cu Dolha"

24
7

(gsp)

 

Administratorul delegat al lui Dinamo a declarat că echipa din Ã…Ştefan cel Mare caută să finalizeze transferul lui Emilian Dolha pentru a-l avea ca variantă de înlocuire a lui Lobonţ, acesta urmînd să plece după EURO

 

"Rămîne de văzut  ce se va întîmpla cu Lobonţ. Ca de fiecare dată şi-a făcut datoria şi la EURO, a confirmat, a avut cîteva mingi grele pe care le-a scos. S-ar putea să plece. De aceea sîntem în tratative avansate cu Dolha, sperăm să se finalizeze transferul. Vrem un portar mare care să dea siguranţa pe care ne-a oferit-o Lobonţ în ultimele sezoane", a declarat Dinu.

7 COMENTARII

 1. dinule, Dinamo te plãteºte ca sã apari mai mult pe la televizor. Ce dreaq siguranþã vezi tu la rebutul ãsta de dolha, nu pot sã înþeleg. Chiar aºa de rãu am ajuns, de-l transferãm pe tãlâmbul ãsta?

  Bã, nu mai cãutaþi în coºul de gunoi, nesimþiþilor!

  N-o sã jucãm niciodatã în CL cu asemenea jucãtori. De stadion când aveþi de gând sã vã apucaþi?

 2. dolha chiar era bun pe vremuri… adica atunci cand era la rapid si la nationala… stiu ca aveam vreo 10-11 ani, parca, si il admiram foarte mult. era tanar peatunci, entuziast si plin de talent. din apcate sa nascut talent si a murit speranta. pt ce ne trebuie noua(inlocuitor pt romanovs in cupa UEFA), e bun, dar las fi preferat pe namasko, sau chiar pe andrei vlad(ca tot a fost titular la toate grupele de juniori ale Romaniei)… in fine.

 3. extraordinar transfer anuntat de Dinamo!

  parca ar fi zis..”dom`le..suntem in tratative cu casillas”

  a plecat radu stefan..a venit izvoranu..pleaca lobont, vine dolha..pleaca china..vine..india

  asa vrem noi sa facem performanta..si exact asa vom face

 4. haide d-le Dinu asta-i portar de Dinamo?pai in polonia a aparat doar blaturi si noi il luam de bun?

 5. nimeni nu va fi niciodata mai bun decat lobby pe nimeni niciciodata sa nul comparati ci lobby al nostru…. lobby te rugam nu pleca….

 6. ii clar ca v-a pleca Lobont..asta e ..actionari de kkt..numai la bani va ganditi…rusinilor

Comments are closed.