Acasă Revista presei Sună bine

Sună bine

39
0

de Eduard Apostol
(gsp.ro)

Dinamoviştii îl au în vizor pe un fost junior care a trecut pe la Benfica, Liverpool şi Chelsea » Toni Silva, 21 de ani, este sub contract cu ŢSKA Sofia, dar ar dori o nouă provocare, în afara Bulgariei » Silva e născut în Guineea Bissau, dar are cetățenie portugheză

“Cîinii” sînt în tratative cu mai mulţi fotbalişti pe toate posturile. Printre cei pe care roş-albii vor să-i aducă în Ştefan cel Mare în viitorul sezon se numără şi mijlocaşul lusitan Toni Silva Sa, care joacă pe benzi, în vîrstă de 21 de ani, aflat încă sub contract cu ŢSKA Sofia. Portughezul ar vrea să părăsească Bulgaria, dorind o nouă experienţă.
Toni a îmbrăcat, la juniori, tricoul unor cluburi celebre, precum Benfica, Liverpool şi Chelsea. A evoluat şi-n ligile inferioare din Albion, pentru Northampton Town şi Barnsley. Din 2013 a trecut la “Steaua Bulgariei”, unde a fost om de bază. Tînărul fotbalist a bifat selecţii şi la reprezentativele Portugaliei, Under 17 şi Under 18.

PORTAR BULGAR ÎN VIZOR
După ce l-au transferat pe Cerniauskas şi n-au putut să-i convingă pe cei de la Juventus să-l lase împrumut pe Brănescu, roş-albii vor să mai aducă un goalkeeper. Conform fanatik.ro, Dinu Gheorghe s-ar afla în negocieri avansate cu unul dintre portarii “naţionalei” bulgare, Bozhidar Mitrev, de la Lokomotiv Sofia. Fotbalistul a bifat două selecţii la reprezentativa ţării sale.

8 goluri în 42 de meciuri a înscris Toni Silva pentru ŢSKA Sofia

A picat transferul! Portarul dorit de Rednic la Dinamo a ajuns în Cipru
Dinamo l-a transferat deja pe Vytautas Cerniauskas, care ar urma să fie titular între buturile “cîinilor”, însă mai speră să aducă și o rezervă pentru lituanian.
“Roș-albii” și-l doreau pe Laurențiu Brănescu, 21 de ani, de la Juventus, însă italienii au refuzat varianta unui împrumut în România. Astfel, și varianta ASA Tg. Mureș a picat, echipă la care Dan Petrescu îl dorea ca rezervă pentru Stăncioiu.
DolceSport anunță că italienii s-au înțeles cu Omonia Nicosia, locul 4 din Cipru, care va participa în preliminariile Europa League. Juventus l-a mai împrumutat pe Brănescu în trecut la Juve Stabia, Virtus Lanciano și Haladas, însă românul nu a reușit niciodată să își cîștige locul în primul “11”.

“Cîinii” au reintrat pe pista Robert Veselovsky
Cum transferul lui Brănescu nu mai este de actualitate, Dinamo este în căutarea unui alt portar, care să poată concura cu Cerniauskas pentru un loc de titular. “Cîinii” au reintrat pe pista Robert Veselovsky, portar care s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali la Steaua.
Goalkeeperul celor de la Universitatea Cluj nu și-a găsit o echipă mai atractivă în străinătate, așa că este tentat să vină la Dinamo.
În altă oridine de idei, mijlocașul olandez Ricky van Haaren sosește azi în cantonamentul lui Dinamo din Italia.