Acasă Revista presei Ținta numărul 1

Ținta numărul 1

35
0

Rednic vede un conducător de joc din campionatul intern drept candidatul ideal pentru a se lupta la titlu

de Eduard Apostol
(gsp.ro)

Dinamo vrea să rezolve în mercato de iarnă ceea ce n-a reușit în vară: transferul unuia dintre cei mai buni mijlocași de creație din Liga 1, Mihai Răduț » Ionuț Negoiță este un fan al lui Mihai Răduț, insistînd și în vară pentru aducerea lui

“Cîinii” pregătesc deja transferurile pentru proxima perioadă de mercato. Mai sînt cîteva zile pînă cînd se va deschide, oficial, “fereastra” pentru noi tranzacții.
Planurile dinamoviștilor sînt clare: au nevoie de un artist pe gazon care să-i pună în evidență și mai mult pe Essombe și pe Gnohere. Cum Cosmin Matei intră în ultimele 6 luni de contract și nu va mai continua în Ștefan cel Mare, pe postul conducătorul de joc al roș-albilor este dorit Mihai Răduț.
Mijlocașul ofensiv de 25 de ani este o prioritate pe lista dinamoviștilor. Nu mai vor să-l scape în această iarnă, după ce au avut două tentative de a-l transfera și vara trecută, doar că atacantul de atunci al “cîinilor”, Kamil Bilinski, a refuzat să meargă la Pandurii, ca monedă de schimb.

O NOUĂ TENTATIVĂ
Jucătorul oltenilor este o mai veche dorință a dinamoviștilor. Înainte de a ajunge la Steaua, în vara lui 2010, Răduț a fost pe lista de priorități a lui Cristi Borcea. Fotbalistul de atunci al celor de la Internațional Curtea de Argeș a fost direcționat totuși către gruparea din Ghencea, care a plătit un milion de euro pe el.
Chiar dacă a dat greș la Steaua, Răduț a avut un an 2015 eficient, de aceea “cîinii” speră să dea acum marea lovitură. Fotbalistul a dat semnale că ar fi de acord cu venirea în Ștefan cel Mare, acolo unde îl va regăsi pe fostul căpitan al Pandurilor, Paul Anton.
Mircea Rednic îl vrea pe Răduț și a primit acordul șefilor dinamoviști pentru a forța transferul.

Nu cred că Steaua mi-ar face o ofertă, dar dacă s-ar întîmpla asta aș refuza. Timpul meu la Steaua s-a dus. S-a vorbit în vară de transferul meu la Dinamo. Aș accepta să merg la Dinamo, dar totul depinde de ofertă
Mihai Răduț, mijlocaș Pandurii, la începutul lunii noiembrie

3 goluri și 3 pase decisive a reușit Răduț în acest sezon pentru Pandurii în 16 meciuri în campionat și în Cupa Ligii

700.000 € este cota actuală pe transfermarkt.de

2 selecții are Răduț la prima reprezentativă a României

CARIERA LUI MIHAI RĂDUȚ

Club Perioadă Goluri/Pase decisive/Meciuri
Curtea de Argeș 2009/2010 2/4/27
Steaua 2010/2012 și 2013/2014 3/2/65
Pandurii 2012/2013 și 2014/prezent 12/17/89

“Cum să iei jucătorul ăsta gratis? Îi strîng mîna dacă îl văd pe stradă!”
Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al Stelei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Rednic, după victoria din Derby de România, scor 3-1.
Gnohere cred că e cel mai bun atacant din Liga 1. Ce inspirat a fost Rednic, să-l ia de la Petrolul gratis. Dacă îl văd pe stradă, îi strîng mîna. Cum să îl iei pe Gnohere gratis de la Petrolul? V-am spus că o să fie un atacant foarte bun în momentul în care o să ajungă la greutatea optimă“, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.

10 goluri în 15 meciuri a marcat Gnohere în toate competițiile pentru Dinamo