Acasă Revista presei Titular

Titular

36
0

de Eduard Apostol
(gsp.ro)

Anton a spus că nu poartă ranchiună celor de la Pandurii, deși el se înțelesese, inițial, cu rușii de la Ufa pentru un transfer, în urmă cu două săptămîni » Abia sosit la Dinamo, Anton este văzut deja ca un lider al echipei

A debutat chiar împotriva fostei echipe, iar mîine, contra CFR-ului, Paul Anton va intra din primul moment pe gazon.
Cel mai tare transfer al “cîinilor” din mercato de vară, Paul Anton, a debutat chiar împotriva echipei la care s-a afirmat. A jucat jumătate de oră contra Pandurilor (2-0), joi seară, iar prezenţa lui pe gazon s-a simţit, lucru subliniat și de Rednic. Iar mîine, cu CFR Cluj, în campionat, are toate şansele să apară din primul moment.
Mulţumesc pentru încredere, toată lumea m-a primit bine la Dinamo. N-am avut emoţii că voi încurca vestiarul, au fost ani frumoşi la Pandurii, am lăsat în urmă o adevărată familie, însă mă gîndesc doar la a face performanţă cu Dinamo, de-acum. Corect e să ne gîndim la meciul următor, cu CFR Cluj, e devreme să facem promisiuni. Oricum, nu sînt pe deplin mulţumit de mine, îmi mai trebuie timp ca să fiu la forma care ar ajuta cel mai mult echipa“, a comentat mijlocaşul de 24 de ani.

S-a văzut cînd a intrat Anton. Am fost mai echilibraţi la mijlocul terenului, s-a schimbat un pic jocul
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Anton e un cîștig imens pentru noi. Se vede că are calitate. Lucrurile se pot simplifica pentru Dinamo. Sînt sigur că va face parte din echipa națională, în următorul meci
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

150.000 €va trebui să plătească Dinamo Pandurilor în momentul în care Anton va fi vîndut

7.000 €este salariul lunar al mijlocașului în Ștefan cel Mare

“Voi merge în galerie!”
Andrei Marc, 22 de ani, a venit la Dinamo de la Ceahlăul și a fost fermecat de galeria “cîinilor”. Fundașul recunoaște că dacă pe viitor ar fi suspendat și-ar dori să meargă între suporteri pentru a-și susține colegii.
Faptul că Dinamo are cea mai tare galerie din țară se vede cu ochiul liber, nu trebuie să o mai spună nimeni. Până la urmă, nu doar noi spunem asta, ci și fotbaliști de la alte echipe, dar și oameni din fotbal. Pe viitor, dacă voi fi suspendat, mi-ar face plăcere să-mi încurajez colegii din galerie. Îmi aduc aminte cum cântau la meciul cu Steaua și fanii de la tribune alături de peluză. A și fost întrerupt meciul. Mi s-a ridicat părul pe mâini când am văzut ce reprezentație au făcut suporterii dinamoviști la acel meci“, a spus Marc pentru Dinamomania.

750.000 € e cota de transfer a lui Andrei Marc, potrivit transfermarkt