Acasă Revista presei “Vreau să jucăm în Europa”

“Vreau să jucăm în Europa”

41
0

(fanatik.ro)
de Mirela Apostol

Antun Palic este cel mai reuşit transfer al lui Mircea Rednic. Mijlocaşul a avut evoluţii bune în acest tur de capionat şi a fost decisiv în unele partide. Croatul spune că nu se gîndeşte încă să plece de la Dinamo, mai ales că îşi doreşte foarte mult să joace în Europa, fapt care s-ar putea întîmpla din sezonul 2017-2018, în cazul în care “cîinii” s-ar clasa pe un loc ce le-ar putea permite acest lucru, după ce au ieşit din procedura de insolvenţă în toamna anului 2015.
Întotdeauna e loc de mai bine, dar chiar ne-a mers bine și mie, și echipei. Pînă la urmă, asta contează, să-ți iasă jocul ție, ca să ajuți formația să aibă rezultate. Am căpătat încredere, mă simt mai bine în postul în care sînt folosit, iar faptul că antrenorul și coechipierii îmi acordă atîta susținere mă face să cred că pot oferi mai mult. Îmi doresc ca-n prima jumătate din 2016 să ofer cel puțin la fel, 3 goluri și 3 assist-uri. Automat, și dacă nu o spunem, ne mai zboară gîndul la această idee. Însă trebuie să purtăm în continuare aceeași haină a modestiei, să muncim și mai mult. Un titlu nu se ia ușor. Trebuie să legăm victoriile, uneori șansa te salvează, cînd se instalează oboseala psihică. Trebuie ca noi să punem presiune pe adversar, meci de meci. Astra pare în acest moment, cu toate că are multe probleme. Dar și Viitorul, și Steaua sînt puternice. Îmi place și la Dinamo, și în București. Eu sper să ajungem cît mai devreme în competițiile europene, cred că avem un lot capabil să joace un fotbal de calitate. Mi-aș dori să continuu mult timp aici“, a spus Palic.

3 goluri şi 3 assist-uri are Palic la Dinamo

“Cîinii” au pus ochii pe un mijlocaș
Sergiu Hanca s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, deși era unul dintre jucătorii de bază, iar contractul nu-i expirase. “Cîinii” au pus deja ochii pe el!
De acum fost fotbalist al echipei ASA Târgu Mureș, Sergiu Hanca ar veni ca o mănușă pentru formația condusă de Mircea Rednic. Jucător care poate evolua pe mai multe posturi din linia mediană, central și dreapta, dar și ca fundaș dreapta, Hanca nu costă nici măcar un leuț, fiind liber de contract, ceea ce Negoiță “apreciază” foarte mult. Tactic, Rednic și-ar acoperi eventualul gol lăsat de Antun Palic, cel care are oferte și pe care finanțatorul l-ar da fără să clipească la o strigare financiară cu multe zerouri.
Astfel, Dinamo l-a anunțat deja pe fotbalist că îl dorește, Hanca a luat în calcul oferta, doar că a cerut timp de gîndire. “Nu ar fi singura echipă care-l vrea. Sergiu a avut oferte cînd încă era jucător la Târgu Mureș, dar atunci era pe bani, nu era liber, iar prețul lui nu era chiar mic. Acum, el va analiza. Dinamo este tentantă, dar depinde și de salariu. Are mai multe oferte“, a spus o sursă din anturajul mureșenilor.
Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Negoiță i-a pregătit lui Hanca un salariu lunar de 5.000 de euro și un contract pentru un an și jumătate. (Cristian Blanuta)

4 goluri a înscris Hanca, în cele 17 meciuri jucate în campionat

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Hanca, potrivit transfermarkt.de