Acasă Revista presei Young Dinamo

Young Dinamo

36
0

Viitorul este sub echipa lui Mircea Rednic la numărul tinerilor folosiți! Steaua completează podiumul

(gsp.ro)

Dinamo a folosit cei mai mulți fotbaliști pînă în 21 de ani dintre toate prim-divizionarele. Rednic a aruncat în luptă 10 tineri, aproape o echipă întreagă, iar pe locurile următoare sînt Viitorul (9) și Steaua (8).

Dinamo a ajuns să se lupte pentru campionat cu fotbaliști care s-au afirmat în Ștefan cel Mare: Dorin Rotariu, Steliano Filip, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Andrei Tîrcoveanu, Laurențiu Corbu, Ionuț Șerban, Fabian Himcinschi, Robert Moldoveanu și Ionuț Costache.
Roș-albii au 14 fotbaliști pînă în 23 de ani, lotului anterior adăugîndu-i-se Andrei Marc, Collins Fai, Iustin Popescu și Bogdan Gavrilă.
E adevărat că unii dintre ei au foarte puține minute jucate. Printre aceștia se numără Himcinshi, Costache, Tîrcoveanu și Robert Moldoveanu.

Dinamo vrea un jucător din Liga 1, dar îi oferă un salariu mai mic decît echipele de la retrogradare
Dinamo a ieșit din insolvență, dar în continuare clubul nu oferă salarii atractive pentru jucătorii pe care îi vrea și vrea să aducă doar jucători liberi de contract.
Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie despre interesul “cîinilor” pentru Sergiu Hanca, jucător liber de contract după despărțirea de ASA Tg. Mureș.
Cu toate că au ieșit din insolvență, dinamoviștii nu îi oferă jucătorului de 23 de ani un salariu impresionant. Dinamoviștii i-au propus lui Hanca un contract în valoare de 3.500 de euro pe lună, plus un bonus 250 de euro pentru fiecare meci jucat și tot 250 de euro pentru fiecare punct obținut, potrivit surselor Gazetei Sporturilor.
Astfel, Dinamo, echipa de pe locul 3, îi oferă un salariu mai mic decît Petrolul, FC Voluntari și Chiajna, formații aflate în lupta pentru salvarea de la retogradare.