Acasă Revista presei ZENGA: “DINAMO SE POATE CALIFICA”

ZENGA: “DINAMO SE POATE CALIFICA”

35
4

(ProSport)

Radu BORDEI

 

Walter Zenga a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa ca are incredere in capacitatea formatiei sale de a remonta in Suedia scorul defavorabil inregistrat in partida tur cu Elfsborg (1-2). Totodata, antrenorul italian este constient ca un eventual esec ar atrage dupa sine o imagine negativa datorata inevitabilelor comparatii cu parcursul excelent din sezonul trecut.

"Dinamo se poate califica. Putem invinge. Este doar o chestiune de incredere, de atitudine. Vom pleca din timp pentru a putea sa ne obisnuim ami usor cu clima, cu terenul sintetic. Oricum aceste conditii nu reprezinta o scuza. La acest nivel trebuie sa fim pregatiti. Sunt constient ca un esec nu va fi bine primit, prin prisma comparatiilor ce se vor face cu anul trecut. Lumea trebuie sa priceapa ca s-a pornit pe un nou drum acum" a declarat Zenga.

Intrebat despre sansele pe care Steaua le are in confruntarea cu englezii de la Arsenal, antrenorul dinamovist a raspuns razand ca pe el il intereseaza soarta lui Inter. "Steaua? De ce ma intrebati de Steaua? Eu nu mai am nici o treaba cu aceasta echipa. Daca vreti sa ma intrebati despre Liga sa stiti ca sunt ingrijorat de Inter care deja a mai pierdut un meci. De Steaua nu ma mai intereseaza decat de fotbalistii care i-am antrenat acolo. Atat." a incheiat tehnicianul italian.

 

BORCEA: 'VOR INSCRIE CRISTEA SI VARFURILE'

“Câinii” au plecat în Suedia, plini de optimism. “Putem sa întoarcem rezultatul din tur. Un dezavantaj ar fi terenul, dar scorul va fi 3-1 pentru noi. Vor înscrie Cristea si vârfurile”, a pronosticat Cristi Borcea.

“Ce facem, mergem în excursie sau la razboi? Ne vom califica”, a spus si Turcu. Acesta ar vrea ca Dinamo sa dedice calificarea lui Nicolae Badea, care a împlinit ieri 59 de ani. (Bogdan SAVIN, Alexandru STEFAN)

 

NETOIU A PLECAT CU DINAMO

Fostul actionar al clubului dinamovist, Gigi Netoiu, a facut parte din delegatia dinamovista care a plecat în Suedia.  “Sper ca Dinamo sa se califice si daca va reusi acest lucru, va reveni pe un drum ascendent si în lupta pentru titlu. Pleaca cu sansa a doua sI daca realizeaza acest lucru va fi foarte bine. Niculescu e o pierdere pentru ca e un jucator care poate face diferenta”, a spus Netoiu la plecare.

Dumitru Dragomir si-a facut un obicei din a bifa deplasarile echipei dinamoviste. Acesta s-a declarat neîncrezator în sansele alb-rosilor. “S-ar putea ca Dinamo să se califice dar nu mai sunt optimist. Ar fi bine ca Dinamo să aibă 50 la sută şanse de calificare, dar din moment ce suedezii au bătut in tur înseamnă au sub 50 la sută. Totusi, Dinamo poate sa întoarca rezultatul pentru ca în deplasare joaca foarte bine. In schimb, acasa nu se regasesc. Poate acasa nu evolueaza bine si din cauza suporterilor, dar aici este si vina conducerii lui Dinamo care n-a luat masuri la timp împotriva unor derbedei”, a spus Mitica. (Bogdan SAVIN, Alexandru STEFAN)

4 COMENTARII

  1. Bine Borcea!!!Eu cred intr-un 4-0 chiar daca unii zic ca sunt nebun!!!O sa concucem la pauza cu 2-0 si in a doua repriza ei o sa iasa la contraatac si o sa le mai dam 2!!!!!!!!HAIIIIII DINAMOOOOOOOO!!!!!

Comments are closed.