Acasă Revista presei Zi decisivă pentru apărare

Zi decisivă pentru apărare

34
0

de Victor Vrînceanu
(gsp.ro)

Ricardo Machado şi Andrei Marc sînt la un pas de cantonamentul lui Dinamo » Comisia de recurs trebuie să dea astăzi în răspuns în privinţa situaţiei contractuale a lui Machado şi Marc, care vor să fie liberi

Ricardo Machado, 26 de ani, şi Andrei Marc, 21, şi-au dat acordul verbal pentru a semna cu Dinamo, dar în calea oficializării înţelegerilor stă momentan Comisia de recurs a FRF, care trebuie să se pronunţe astăzi. Jucătorii au fost declaraţi liberi de Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, fiind neplătiţi de mai multe luni de zile de FC Braşov şi, respectiv, Ceahlăul. Ambele cluburi au contestat decizia la “Recurs”, care a amînat decizia în primă fază.
Conform surselor Gazetei, în cazul în care cei doi vor fi declaraţi liberi, ei vor pleca imediat în cantonamentul de la Marbella. Machado este optimist, declarînd pentru Gazetă: “Mai mult ca sigur voi fi liber, avocaţii mei aşa mi-au spus. Despre Dinamo voi vorbi abia după ce se clarifică situaţia“.
Altfel, azi, roş-albii au programat un amical cu Legia Varşovia. Aseară, ora de start nu era stabilită aseară.

Sper să termin mai repede cu Ceahlăul, să prind cîteva zile de cantonament cu Dinamo. Abia aştept să semnez cu «cîinii»
Andrei Marc, pentru Digisport

Marc să aibă grijă ce declară, că e încă sub contract cu Ceahlăul!
Angelo Massone, finanţator Ceahlăul

Al doilea amical al “cîinilor”
Dinamo va disputa astăzi un nou amical în al doilea cantonament din Spania şi va evolua contra celor de la Legia Varşovia.
După ce a pierdut primul meci, 0-1 cu Lokomotiv Moscova, “cîinii” vor juca astăzi un alt amical, cu Legia, ocupanta primului loc din Polonia.
Meciul va începe la ora 19:00.

Jucătorii folosiţi de Mihai Teja în precedentul amical:

Dinamo: Naumovski – Bărboianu, L. Goian (46 A. Cordoş), Durimel, Sergio Rodrigues (46 Fai) – Boubacar (46 M. Cristescu), N. Grigore (5 Elhamed) – C. Matei (65 Gavrilă), D. Rotariu (46 Alexe), Grozav (70 Henrique) – M. Niculae (65 Bilinski)