Acasă Special Vestiarul face legea ?

Vestiarul face legea ?

42
0

 
Am ezitat sa scriu dupa meciul de pe National Arena, asa cum am ezitat si acum, sperand ca va fi un alt coleg care sa scrie despre ce s-a intamplat in timpul si dupa meci.
Da, am jucat frumos, vreo 65 de minute, pana am decis ca e timpul sa facem pasul indarat, din varii motive-
cel mai tare suspectez pe ala cu – sa il sapam pe antrenor ! –
dupa care pun pe cel firesc – ala cu : s-a terminat “benzina”!
Cred cu tarie ca s-a jucat mizerabil si la Targu Jiu si pe National Arena ca sa se infaptuiasca dorinta vocilor si porta-vocilor din vestiar ceea ce, uimitor, s-a si intamplat.
Dincolo de parerea mea despre noul antrenor al lui Dinamo – caruia ii urez succes de pe acum – sunt foarte curios de mai multe lucruri.
1. Cum vor efectua revitalizarea conditiei fizice pentru forcing-ul de final de partida secunda – atat de necesar echipei noastre ?
2. Viitorul 11, care va cuprinde antrenorii in si din teren 🙂 acei stalpi pe care si presa si ‘nea Dinu ii cer OBSESIV?
– desi din punct de vedere sportiv NU mai au de oferit ceva bun echipei de ANI (LUMINA) buni.
3. in ritmul in care merge treaba la clubul de fotbal ne putem astepta oare si la o schimbare a staff-ului conducerii clubului, la dorinta arzatoare a vestiarului ?
Da, Multescu e un piroman de vestiare – un domn onorabil, care isi uita mult prea des rabdarea acasa si, basca ,nu are nici cea mai incapatoare tolba de vorbe la dansul – motive pentru care ar merita sa ia o pauza poate chiar sa se orienteze catre scouting.
Insa sa ajungi sa schimbi antrenorul care in sfarsit iti pune echipa pe roate, e o greseala pe care speram sa nu o regretam cu totii mai tarziu.
4. sunt foarte curios pe cine vor aduce antrenor la Dinamo 2 ? stati – tocmai ce am aflat – e Doooriiin Maaateut 🙂
Cum spuneau unii useri de pe aici despre Lucian Mezei – antrenor care – nu stiu daca mai e in curtea noastra dar care a avut performante cu grupa A, a juniorilor.
5. Revin la Multescu – care a facut praf strategia echipei, pentru ca – nu stiu zau ce a fost in capul lui – poate prestatia unora la antrenamente, dar a reusit sa lege ceva rasaduri de relatii de joc – si ma intreb : cate incercari de formule o sa ne prezinte noul antrenor ?
6 legata de 5, – cate etape de gratie, va avea aceasta “luna de miere” sau e o “casatorie” cu precontract si se intra direct in hora ? – nu de alta dar suntem pe marginea prapastiei
7. ce validitate si valabilitate mai au declaratiile si cuvintele spuse si scrise despre reconstruire si proiecte, cand greii si experimentatii- ca sa nu zic “varstnicii” vestiarului sunt la comanda ?
8. cata umilinta vom mai indura ? o sa ne prinda si Craciunul si Pastele tanguindu-ne murmurand numele unei echipe care, daca e echipa, e in vestiar si nu arata nimic pe teren !?
9. cat crede patronajul ca va mai fierbe mamaliga aia numita generic “suporteri” – de preferat platitori de bilet/abonament pana sa explodeze ?
Sunt intrebari la care va las pe voi sa dati raspunsul, daca mai aveti aer si suflu dupa atata intoxicare si atatea fumigene pe care le-am indurat de-a lungul timpului de la diversi fanarioti care n-au facut nimic altceva decat sa manjeasca numele si renumele acestui club!