Acasă Ştirea zilei ASA DA !

ASA DA !

36
0

2 -1 e rezultatul meciului trecut si urmeaza confruntarile cu hibridul primariei Craiovei si duelul ce se va prefigura si in playoff – cu aviatorii rejelui.

Singurii care ar trebui sa frece banca de rezerve sunt Ghomsi si Rotariu, – dar in cazul primului – cred ca se vrea fortarea plecarii lui Feussi iar in cazul celui de-al doilea – vine tare din urma Shalaj care, a si reiesit din gura antrenorului, ca va fi titular.

Ma bucur sa vad ca Matei si Palici cauta sa isi depaseasca conditia si sa performeze, si pot spune ca Palic a jucat chiar bine in meciul asta. De la Matei inca mai astept – prea multe alte meciuri mancate cu nervi cu tot si el in teren. Asta NU inseamna ca Palic se poate culca pe o ureche, pentru ca la Dinamo e presiune mare si cred ca e ultima sansa atat pentru el cat si pentru Vojnovic, Cerniauskas, Ghomsi – sa faca ceva notabil in cariera lor de fotbalisti.

Omul meciului e clar Andrei Marc, un jucator care promite sa creasca frumos in continuare, o jumatate din cuplul M&M – cel mai bun cuplu de fundasi centrali din aceasta editie de campionat. Culmea este ca pe langa duelul formatiilor cu cele mai bune defensive, taman, defensiva noastra, prin fundasii ei centrali, iti marcheaza ambele goluri si il are pe Mejliva in postura servantului pentru golul victoriei.

Palic este si el un jucator care pare a fi pe drumul cel bun, mai ales ca incepe sa se vada pozitiv amprenta prezentei sale in teren.

Per ansamblu echipa arata ca ar fi cu cine sa facem jocul sa mearga dar, sa nu uitam situatia ASA-ului, atat financiara cat si a jucatorilor, a caror experienta este si un atuu dar devine si o povara dupa minutul 60.

Dintre urmatoarele 2 meciuri ne trebuiesc un minim de 4 puncte, clarificarea benzilor defensivei, si integrarea in primul 11 a lui Shalaj asa ca Mircea Rednic are mult de furca.