Acasă Alte articole Din cârpeala în cârpeala …

Din cârpeala în cârpeala …

39
3

sau: din greșeală în greșeală, spre victoria finală! –  așa ar susține contestatarii antrenorului dinamovist, atât deciziile luate de acesta cât și rezultatele obținute  însă …
Vine Mediașul ! … și vrea să ne gazeze, iar nea Mulțescu vrea să mai arate odată, dacă mai era cazul, că ne este naș.
Acum e momentul să vedem dacă dincolo de hula la adresa unor “Grigi” se ascund alte nume care pot face față și astfel să îi dea răgaz sus-numitului să își testeze minuțios noua achiziție, un X6.
Cu un Dandea în apărare, și un Tudose la mijloc, încercam să facem față, unei echipe care îi cam arde mațul așa cum, până să preia domnul Negoiță pachetul majoritar, le-a ars și jucătorilor noștrii.
Pufi revine între buturi alături de zvâcnirea de pe partea dreaptă și anume Matei, însă ne lipsește încă siguranța centrului, din apărare până în atac.
Îmi vine greu să cred că putem pierde acest meci însă consider că dacă vom învinge o vom face la limită, după un joc cu sclipiri până în faimoșii 3o de metrii,
însă cu aceleași personaje care nu își găsesc ritmul, sau pierd pașii la finalizare – și aici din păcate lista e lungă
și cuprinde mai toate numele aflate în dreptul titulaturii de atacant Dinamo.
Alexe – ne confirmă până la plictiseală că are oscilații mari de formă și veleități de hocus pocus
Danciulescu – contestat de o parte a galeriei, caută noi recorduri, și pare să le găsească doar la antrenamente
Axente – jucător folosit când și când dar care n-a sclipit îndeajuns încât să dea senzația că ar merită mai mult
Cristea – așteptat cu brațele deschise s-a făcut remarcat doar prin certurile și răbufnirile avute cu antrenorii care au ocupat bancă tehnică până la re-venirea lui Papa Ţălnar.
 
Una peste alta, meciul de mâine vine să testeze mai multe lucruri
– dragostea fanilor pentru Dinamo – de la răbdarea de a vedea cum echipa iubită se chinuie și innoata în teren, până la numărul de familii care vor veni la stadion în urma campaniei lăudabile declanșate de noua conducere dinamovistă.
– examenul de maturitate, pe care îl dau atât Dandea cât Tudose, jucători care au ocazia duminică să emită pretenții ulterioare la titularizare în cazul unor evoluții decente.
– și nu în ultimul rând. născocirile presei la adresa clubului Dinamo și a reprezentanților acestuia, indiferent de rezultat.
Cred că ne-ar putea așteapta un meci frumos, cu un public superior numeric galeriei, însă mă tem că oră disputării partidei va cântării serios atât pe teren cât și în tribună.

3 COMENTARII

  1. Pe vechiul site nu e nimic actualizat, iar aici lucrurile sunt si mai vechi! Unde sunteti?

Comments are closed.