Acasă Ştirea zilei Inundatie pe Rin

Inundatie pe Rin

36
0

Prima transmisiune a platformei radio a celor 3 site-uri s-a nimerit sa fie in weekendul de doliu national, la o partida ce n-a suferit amanare, o partida despre care putem concide ca mai bine nu avea loc.

Dincolo de umilinta unui scor de genul acestui 1 la 5, avem datoria sa ne uitam putin peste val, si sa vedem cum facem de ajungem tot aici.

Si, da, cand ma refer la tot aici, rememorez “performantele” recente la fel de notabile :

gen Astra 6 – Dinamo 1 cu Danciulescu interimar

sau Debrecen 6 – Dinamo 0 cu antrenorul Zero – blondul de pe Dunare (Severin)

si de ce nu,

seria din campionat

Craiolguta 3 – Dinamo 0 si Dinamo 1 – Aviatorii Rejelui 5 din seara asta, avandu-l ca protagonist pe nimeni altul decat Puriul.

 

Te bagi, man ?

 

Ok, Stoican era crucificat si eu dadeam foc crucii, recunosc, dar Rednic incearca nonsalat sa ne vorbeasca despre profesionisti cu cum profesionistii de duc mai departe, ei bine, atunci, profesionistule care esti tu, vreau sa te intreb: TE BAGI ? Cum la ce ? La ceea ce nu mai este in ziua de azi in tara aia, ONOARE !

Avea dreptate Ultras de Tastatura cand spunea ca tu pe unde ai fost ai tot avut 3 etape, prima de print pe cal alb, a doua in care ai sapat in stanga si dreapta sa iti fie tie bine, si sa ai puteri sporite, adica STRAMBE, si a 3-a in care ai ghinion sau un INSTANT KARMA, si o dai de gard, si incep sa cred si eu ca esti in etapa asta a 3-a si ca urmeaza o despartire cu scandal, asa ca inainte de un deznodamant de genul asta te mai intreb odata, TE BAGI ?

AH si apropo de onoare, felicit factiunile galeriei dinamoviste pentru ca dincolo de orgolii si rafueli au actionat la fel, in semn de omagiu pentru cei din clubul Colectiv.

Noi, cei 3 inca avem probleme de natura tehnica dar promit ca Dinamomania se va alinia saptamana aceasta la parametrii acordului la care am aderat.

Si apropo de acord, cei de la ALSD au tras si un clip pe care merita sa il incorporam si o vom face aici si acum :
https://www.youtube.com/watch?v=4m-Vy3ObO04

Si zau ca nu as vrea sa inchei articolul aici si nici n-am s-o fac, pentru ca vreau sa aduc in atentia publica, un fost idol de-al romanilor, inca actual pentru unii, un fost mijlocas care o ardea smerit si sfios si care si-a dat in stamba la golul 4, taman langa spitalul Floreasca, taman in ziua de doliu national, a 3-a, asta in vreme ce Osumane, ne-a dat o palma cu piciorul

http://makeagif.com/SEI84J

sau ?

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/14869285/2/3.jpg?height=315&width=600

Va las pe voi sa judecati, asta in timp ce Rinul se revarsa si Strambul ar face bine sa innoate, ca jucatorii lui se pare ca au inceput deja … altfel ne scufundam in play-OUT!