Acasă Ştirea zilei Sentinta : Fetele de la Capalna

Sentinta : Fetele de la Capalna

31
0

 

1-0 in inferioritate numerica, gata, AJUNGE !

Negoita, Stoican, Alexe, Barboianu, Lazar, Rotariu, Fai, Cristescu, Naumovski AFARA ! Javrelor, va bateti joc de DINAMO.
Cine e DINAMO ? DINAMO SUNTEM NOI ! Toti astia care trebuie sa va calcam pe gat pe unde va prindem, pe strada, in paturile diverselor dame de companie, fie ele si propriile voastre mame, rusinea si umilinta prin care ne treceti fortat, ne indreptateste sa va crucificam.

“Negoita ce ai facut din echipa mea, FMM?”

Sclavius? Ai dominat de la un cap la altul? FMM!

E timpul sa iesim de pe unde suntem si sa ne unim spre a apara NOI ceea ce inseamna DINAMO ! E clar ca astia, nu o s-o faca vreodata !

Dupa ce ne iarta arbitrul in cateva randuri, ii mai lasa si pe stegari in 10 si noi tot impotenti suntem, si ca sa fie complet tacamul mai pierdem cu un gol imbecil la final de meci.

Se aproprie ceasul, ora dreptatii cand fariseismul si tupeul jegos cu care apareti in media la fel de jegoasa ca voi, si ne vindeti gogosi dupa ce se pisa pe voi viitoarele protagoniste la matineu.

Cat credeti ca veti mai putea defila pe strada, pe iarba stadionului manjind emblema cainilor  ? E clar ca nu aveti obraz, constiinta  sau onoare. Cat sa mai trecem peste ? Peste ce ? Va mai puteti uita in oglinda ? O sa trecem peste voi nesimtitilor ! Fetitelor !
Daca federatia de handbal feminin si-a luat imaginea DACILOR LIBERI, propun ca voua sa vi se schimbe porecla, cel putin sezonul asta in FETELE DE LA CAPALNA !

 

NOTA : acesta este un pamflet, asemeni calitatii jocului vostru, si trebuie tratat ca atare !