Acasă Ştirea zilei Si uite asa ne rad curcile, mierlele si oile

Si uite asa ne rad curcile, mierlele si oile

37
0

 
am preluat o caricatura ce ne ameninta sa apara in editia tiparita a unui ziar care simpatizeaza pana in panzele ros-albe pe noi, suporterii acestui club.
poate conducerii clubului pe care il iubim ii place – mie unul NU.
Ce pot saluta e plecarea a doi jucatori prieteni cu indolenta dar nu pot sa nu observ ca avem alt patron venit si el la muls.
Cum au scris si alti useri in comentariile lor – nu prea se vad BANII – investiti – nu prea se stie cat mai e datoria clubului si catre cine se plateste ea – Dinamo e tinuta pe linia de plutire si singurul motiv pentru care suntem luati in vizorul presei e ca suntem in liga 1 – situatia celor din Grant e mai delicata dar transpira mai putina megalomanie atat in comunicatele de presa cat si in politica de transferuri -asta ca sa nu mai vorbim de manarii – cel mai recent caz fiind cel al Lu-gelatu’ – unde  cred ca e o telenovela care va tine fix cat toata perioada de transferuri
S-a dat la un moment dat intre administratori un mail – unde acestia erau invitati sa puna intrebari conducerii ! S-a trimis mailul si asteptam raspuns de mai bine de o luna.
Pe semne intrebarile au fost prea pertinente ca deh – e mai greu cu noi – decat cu cei din radio cu care stabilesti inainte de emisiune ce intrebari sa ti se puna.
in precedentul articol va intrebam de calitatea si impresiile asupra departamentului de vanzari ale clubului  si voi reveni si acum cu aceeasi intrebare – cum vi se par noile produse scoase la vanzare sub sigla clubului pe care il iubim ?
Si daca tot suntem la capitolul vise care sfideaza realitatea va propun sa vedeti si voi cam cum arata realitatea [da, e un link aici] … paralela. Probabil e tara lui Andrei sau jocul preferat din birourile conducerii clubului dinamovist.