Acasă Opinii 4-3, He he he

4-3, He he he

209
0
cristi chivu
cristi chivu

Exista un motiv bine intemeiat pentru care un scor de 4-3 este bine rasplatit la pariuri, un asemenea scor este foarte rar de inregistrat si deci probabilitatea este rasplatita cu o cota de 250 (evident sub valoarea reala, de acolo vin si profiturile agentiilor de pariri). Privind la parodia de meci cu Slovenia nu am putut sa nu zambesc amar, mafia a ajuns si acolo si acum parodia, cancerul, cum vreti sa-l numiti, s-a extins sa atinga si sentimentul national fata de echipa reprezentativa, nu numai la nivel de club.
Cu riscul de a suna paranoic afirm ca meciul de miercuri, de pregatire cica, a fost iarasi o parodie aranjata pentru a umple buzunarele unor escroci din fotbalul romanesc. Scenariul a fost putin diferit de meciul spurkkatilor la Astra dar orisicat la fel de atent pus la punct de jucatorii celor doua echipe. Este trist ca acest cancer a ajuns in cele din urma si la Nationala dar nu putem decat sa constatam ce se intampla si a fi singura voce care atrage atentia, restul mass-mediei fiind mai mult preocupata de scandalurile aferente, certuri intre jucatori, antrenori si oficiali, inundand ziarele si emisiunile de televiziune cu informatie menita sa abata atentia de la problema reala. Efectul “Prea multa informatie” este astfel realizat, lumea fiind mai preocupata sa aiba o parere despre subiectele aruncate la plesneala de mass-media decat sa-si formeze o parere proprie despre ce au vazut cu ochii lor in teren.
Daca s-a ajuns aici nu mai este de mirare ca starea echipei Nationale este jalnica si perspectivele de redresare sunt din ce in ce mai mici. Nici nu mai e de mirare ca fostul capitan al Nationalei, Cristi CHivu, nici nu mai vrea sa participe la un asemenea balci, omul preferand linistit sa profite cat mai mult de finalul de cariera pentru ca apoi sa se iasa la pensie linistit, departe de mizerie si coruptie.
Vom porni asadar in noua campanie de calificare cu un Hey-Rup puternic care se va transforma repede intr-o parodie ca cea de miercuri, pe masura ce sansele noastre de calificare vor scade. Oamenii la putere din fotbal vo incerca sa obtina, pentru domniile lor numai, profitul dintr-o situatie proasta, behaind de zor la TV ca nu e bine ce se intampla si trebuie din nou schimbat antrenorul sau trebuie creata o noua echipa, vesnicele abureli cotidiene. In cazul fericit in care rezultatele ne vor mentine in top atunci poate ca profitul din pariuri va fi pus la o parte in favoarea profitului participarii la turneul final acolo unde impresarii (cei doi scabrosi) pot spera la niste transferuri mai de Doamne-ajuta. Pana una alta, dupa cum am remarcat la meci, ei sunt practic responsabili de selectia jucatorilor si impreuna cu barbugiul au control deplin asupra situatiei.
Mai mira pe cineva acum de ce interesul este asa de scazut la meciurile Nationalei in Bucuresti ? Cat credeti domnilor ca va merge ulciorul ?