Acasă Ştirea zilei Ne MOBilizam si noi ?

Ne MOBilizam si noi ?

197
0
Demisia Danciulescu
Demisia Danciulescu

Dragilor, in primul si primul rand – pentru ca ne pasa de parerile voastre – va facem cadou poza din articol!

Apoi vreau sa va rog ceva – vreau sa lasati un comentariu fiecare – cu DEMISIA DANCIULESCU ! si apoi, in alt comentariu sa va spuneti parerile ca si pana acum. De ce va cer asta ? Pentru ca indiferent cum sta treaba, NU este acceptabil sa trimiti o oferta prin WhatsApp. Aici nu esti la Fifa sau Footbal Mana-lejer!

Te implici ca esti director la Dinamo – unul fara studii – chiar daca ai fost “legenda” – iti dai interesul pentru echipa care ti-a dat sa mananci o paine – chiar daca e mica si uscata – cat timp o accepti – iti dai interesul – mai ales ca ai si suporteri – inca ii mai ai … dar preferi sa stai in birou si sa iesi numai cand trebuie sa fi prieten cu toata lumea si sa inghiti fiecare galusca pe care cei din studio-uri ti-o vira pe gat cand isi bat joc de club, nu-i asa ?

DEMISIA DANCIULESCU!

Tica Danilescu era mai, dinamovist decat matale, nenea! Sau, sa ma ierte Dumnezeu, mie asa mi s-a parut! Macar la capitolul declaratii!

De asemenea vreau sa imi exprim dezamagirea vis-a-vis de complezenta asta atata de mucegaioasa a unor fosti jucatori ce tocmai prin declaratiile recente si-au pierdut in ochii mei din stralucire – Niculescu si Petre, care justifica o tradare prin declaratii de complezenta !
Niciun dinamovist adevarat nu poate gasi scuze pentru asa o tradare!

Pana una alta, azi am pus-o de-un egal cu aia de-au cumparat pe antrenorul roman Contra de la spanioli ca sa evite insolventa alora, bani nu sunt, nici suporteri care sa se adune sa formeze un grup de socios, sa dea tonul la trend … ce sa-i faci, ramanem sa ne lamentam si sa umplem frigideru’ unuia care si-a aparat angajatul, angajat caruia ii cer demisia, pentru ca asa se face, iti aperi angajatu de ochii lumii.

DEMISIA “WHAT’S APP” DANCIULESCU!

Nu sunt bani la hotel … doar camere!

Unii, carcotasi, jura c-au vazut si ceva minore … Nu sunt bani decat la stana, bani, sperante la Euro, si evident semnal la What’sAPP!

 

DEMISIA DANCIULE !

 U P D A T E

pentru ca … multi copii fara bac,

pentru ca … memorie de peste in acvariu,

pentru ca …  unii au interese si/sau pasiuni ascunse :