Acasă Revista presei Dinamo, remiza in primul amical

Dinamo, remiza in primul amical

209
0
dinamo remiza cu shijiazhuang
dinamo remiza cu shijiazhuang

Dinamo, remiză în primul amical al iernii: 1-1 cu chinezii de la Shijiazhuang » Un jucător s-a accidentat
(gsp.ro)

Dinamo a remizat în primul amical din această iarnă. Formația lui Mircea Rednic a întîlnit echipa chineză Shijiazhuang Ever Bright.

Dinamo s-a descurcat destul de bine și a avut cîteva ocazii importante prin Batin, Marc și Gnohere în prima repriză. Atunci a reușit să și înscrie grație unui autogol al lui Mulenga în minutul 16. După pauză au intrat Mevlja, Puljici și Rîmniceanu.

Chinezii, unde joacă și Ruben Micael, fost fotbalist la Porto cu 16 selecții în naționala Portugaliei, au terminat pe locul 7 în campionatul intern.
Filip a comis-o la gol

Chinezii au egalat dintr-un penalty comis de Corbu.

Rondon a transformat excelent. La această fază Filip a greșit o pasă, iar apărarea lui Dinamo a fost surprinsă și Corbu a fost nevoit să faulteze.
Moldoveanu a terminat meciul accidentat

Robert Moldoveanu a fost călcat de un jucător chinez pe genunchi și a terminat meciul accidentat. Fotbalistul abia mai călca pe picior. Un verdict în cazul atacantului se va afla în următoarele ore.

Echipa de start a lui Dinamo: Cerniauskas – Hanca, A. Marc, Nedelcearu, St. Filip – Ekeng, Palic – D. Rotariu, Batin, V. Lazăr – Gnohere

Au mai jucat în acest meci: Costache, Corbu, Tîrcoveanu, Moldoveanu

Negoiță nu se lasă și îi răspunde lui Marica: “Whatsapp – un mijloc modern de socializare”

Ionuț Negoiță a ținut să lămurească situația lui Ciprian Marica. Atacantul Stelei a fost deranjat de felul în care Dinamo l-a ofertat.

“Din partea noastră a existat un interes real, chiar dacă pe un mijloc modern de comunicare. N-am simțit însă nici o clipă că vrea să vină la Dinamo.

Din ce a spus el, în comunicarea cu Dănciulescu și Rednic, nici măcar nu s-a pus problema să vină în România, nu numai la Steaua.

Oricum, în acest moment Bizonul e mai în formă decît Marica, sînt convins”, a zis Ionuț Negoiță conform televiziunii sportro.