Acasă Ştirea zilei Cipru si deciziile neintelese

Cipru si deciziile neintelese

195
0
Cipru si deciziile neintelese
Cipru si deciziile neintelese

PORTARI:
CERNIAUSKAS Vytautas Gediminas (Lituania)
RÎMNICEANU Victor Teodor
MUȚIU Vlad Ionuț

FUNDAȘI:
PULJIC Ante (Croația)
FILIP Steliano
MEVLJA Miha (Slovenia)
HANCA Sergiu Cătălin
MARC Andrei Ovidiu
CORBU Laurențiu Nicolae

MIJLOCAȘI:
NEDELCEARU Ionuț
OLTEANU Vlad Alexandru
ROTARIU Dorin
EKENG Patrick Claude (Camerun)
PALIC Antun (Croația)
COSTACHE Valentin Ionuț
ANTON Paul Viorel
TÎRCOVEANU Andrei Costin
LAZĂR Valentin Marius

ATACANȚI:
GNOHERE Harlem Eddy (Franța)
ESSOMBE Marcel Josue (Camerun)
BATIN Paul Ștefan
MOLDOVEANU Robert Marian

Asta e lotul deplasat in Cipru – detaliu care a scapat evident fiecarei fituici declarate cotidian de sport. Cel putin in varianta electronica. In rest, barfe si strambe la greu, ca doar presa e ovina, si adevarul e ca tre sa fi iubitor de telenovele sau o oaie batuta de soare in cap sa cumperi prostiile lor, cand majoritatea dintre ei isi bat joc de meseria de jurnalist.

Sunt si exceptii si am avut placerea sa cunosc exceptii incantatoare, pacat ca sunt prea putine si ca par oarecum marginalizate la roluri secundare. Poate, odata tara asta o sa se faca bine, nu stiu, zic si visez si eu … Si poate atunci o sa avem parte de suporteri adevarati nu de soacre de tastatura, de jurnalisti adevarati, nu de gasti cu diplome la xerox si poate si de o galerie care sa dea ora exacta in randul celorlalte galerii din tara, adica – noi.

 

Puteti sa va injurati si sa va balacariti – veti fi vanati si veti fi stersi din baza de date. Dar nu mai bine puneti mana si va inscrieti in asociatii ? sunt 2 pana acum – daca nu va place faceti-o voi pe a treia, adunati-va spumele si profitul si organizati-va in socios, cumparand o parte din actiuni, deja vedeti ce se face cu banii clubului, si puteti demasca sarlatania, daca exista.

Pana una alta zgarcitul ne-a trecut prin insolventa, si ne-a scos la spalare ca sa zic asa. Ca suntem ca un caine bagat in masina de spalat, adica scoatem bule de sapun pe bot cand ragaim? – nu contest, dar cata vreme ne injuram pe aici sau pe fb, sau pe stadion, al treilea isi va vedea linistit de afaceri.

NU vreau sa fiu avocatul diavolului, dar omul nu vrea si/sau nu poate mai mult, si altul nu e – si pana una alta mai vad un lucru bun.

S-o prins dupa atatea experimente ca juniorii sunt calea de succes – si a adus un preparator fizic la ei,

Cat am latrat si noi, Dinamomania, si Radio Dinamo 1948 pentru asta peste tot pe unde am putut la club, numa eu si Zainea stim … dar uite ca pana la urma am latrat bine, si s-a facut. Nu suntem cel mai fericit exemplu dar e o dovada ca daca lasam agendele personale si luptam pentru viziunea comuna lucrurile se aranjeaza, se schimba si se fac!

Ar trebui sa va dea de gandit asta !

Pleaca baietii in Cipru – Gavrila ramane acasa – meritat daca ma intrebati acum pe mine

Matei – nici n-are rost sa mai discutam

dar avem un Popescu – portarul – care n-am inteles de ce e lasat deoparte, mai ales ca e tanar si cred ca poate mai mult.
Eu personal il vad foarte aproape valoric de Cerniauskas – doar ca e cu 4 ani mai tanar si e roman.
Cred cu tarie ca, peste ani, vom plati bani buni sa il luam inapoi.

Aplaud cooptarea tinerilor Moldoveanu, Tarcoveanu si Costache si remarc lipsa lui Patrick – Poker Face *sau Debt (daca ne luam dupa gura targului) – Petre.

Ma surprinde placut si faptul ca nu-l vad pe Serban Ionut in lot, ceea ce e de bine – zic eu dar ma intreb ce cauta Lazar ?

E asta semnul ca ne bazam pe el in playoff ? Daca aia de la Concordia n-au dat cascavalul pe el – inseamna ca de bun ce era i-au dat drumul…

Asteptam sa se lumineze si ariciul patronului ca iar ne prinde ceasul al doisprezecelea si ne asteapta un playoff unde vom sta o duzina de partide cu inima cat un purece, sperand ca magicianul Rednic sa mai scoata un gol in plus din joben.

 

P.S. partidele amicale programate în Cipru sunt:

23 ianuarie, ora 15.00, Yermasoyia: DINAMO – Shijiazhuang (China)
26 ianuarie, ora 15.00, Pyrgos: DINAMO – Aris Limassol (Cipru)
28 ianuarie, ora 15.00: DINAMO – FK Ural (Rusia)
1 februarie, ora 15.00: DINAMO – Ruch Chorzow (Polonia)