Acasă Articole VIDEO FUN – DUPA MECIUL CU RAPID…

VIDEO FUN – DUPA MECIUL CU RAPID…

36
37

[img]http://www.dinamo-online.net/arhiva_foto/screen_shot_tei.jpg” align=”right” [/img] Cativa ultrasi dinamovisti au realizat un film soc dupa meciul de duminica, Rapid vs Dinamo. O scurta parodie pornind de la mesajul giulestenilor “Prin munca si staruinta vom ajunge la dorinta”. VEZI AICI FILMUL REALIZAT DE ULTRASII DIN GUARDIA TEI!!! (4.6 MB)

37 COMENTARII

 1. :love: 😀 &br; &br;bravo guardia tei!!! schatten dai f.bine…ho,ho,ho &br;ca sa nu zic de chivuta aia cu barbã… &br;cu mentiune speciala pentru stef de la Felipe zis si "nu e steaua"!

 2. Sezran esti un moderator drept si obiectiv iar la ceilalti va multumesc pentru intelegere si sustinere, chiar daca unii sunteti cu Andone, altii aveti aceeasi parere cu mine. &br;Eu o sa incerc sa nu mai il critic pe Andone, ca sa nu mai inflamez situatia si o sa-mi tin durerea in mine. Poate si eu sunt prea radical cateodata. Oricum eu nu mai deschid subiectul Andone, mi-am spus parerea si cu asta basta am terminat. &br;Sa speram in mai bine ! Hai DINAMO !

 3. Lume deci rrapidisti mi-au asigurat buna dispozitie pe cel putin juma de luna, rad cu lacrimiiiii, ma sufoc de ras. &br;Va rog eu intrati pe siteu OFICIAL rRapid si spuneti-mi si mie ce melodia au pe intro :))…mooor de ras incredibil cat de imbecili pot sa fie :)))) &br;http://www.fcrapid.ro

 4. Bestiale filmuletzele ! Bravo Ingy, super finalul pe fundal rock de la sfarsit. Strasnica idee au avut cei de la ULTRA TEI ! &br; Am vrea niste dedicatii si pentru ghencisti 🙂

 5. salutari poporului cu chitara si DINAMO in suflet si minte. &br;apreciez pe aceasta cale demersul celor din Ultras Tei. 😀 😀 (precum si steagul panterist din spate 😛 ) &br;Catalin,"m-am ras" matinal si sper sa imi mearga bine azi. asta si in cazul unei duble victorii impotriva mediashului si a prazarilor. 😀 😀 😀 &br;spor in continuare!!! &br; &br; &br;p.s.: bucatzica rock din final e Static-X – Wisconsin Death Trip de pe albumul Wisconsin Death Trip (primul album oficial al trupei lui Wayne Static)…ehehe…am fost mare fan Static-X :love: 😛 &br; &br;ROCK ON… &br; &br;FARA manele! :@ :@ &br; &br;FARA manele!

 6. e misto filmuletul &br;abia astept sa-l dau unui rapidist &br;ii spun ca sunt cantece ale galeriei si cand o sa vada o sasi taie venele 😀 &br; &br;bravo

 7. 😀 ar fi o chestie… &br;sa avem un imn panterist.am avea prima echipa din Romania cu un asemenea imn dedicat. 😀 &br; &br; &br;ROCK ON…

 8. Supeeeeeeeer film .. n`am mai putut de ras cand l`am vazut bulibashelor :))))) . Salutare toti baietii din Tei si la mai mare (burta) 😉 .

 9. In titlu scrie "Video Fun -Dupa Meciul cu Rapid". Ci' aia "Fun" ca l-am cautat in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane si nu l-am gasit…

 10. E hai ma Mos Ion, da in cazu asta hent sau ofside de une vin???…ca ma indoiesc ca au vreo treaba cu Traian si Decebal :))

 11. Pa vremea lu' Decebal nu se zicea "offside" ci "optzai". &br; &br;In loc de "Video Fun" s-ar fi putut scrie "Teatru Scurt".

 12. Limba cea Romaneasca nu este numai un ambalaj, este chiar esenta. Daca filmuletul ar fi fost vorbit in Englezeste, c'asa-i la moda azi, n-ar mai fi avut nici un chichirez.

 13. Limba cea Romaneasca nu este numai un ambalaj, este chiar esenta. Daca filmuletul ar fi fost vorbit in Englezeste, c'asa-i la moda azi, n-ar mai fi avut nici un chichirez.

 14. Mos Ioane, in engleza era cam aiurea, burtangutanii nu se descurca cu limba romana dapai cu limba lu Shakespeare 🙂

 15. In comparatie cu Engleza Veche, ce se vorbeste azi e tot un fel de limba burtanrangutaneasca. &br; &br; &br;"Lumea nu evolueaza, Lumea degenereaza." Giulius Evola

 16. Pai sa ne bucuram ca nu se mai vb engleza veche pt ca altfel mesaju celor de la Brigate pt Unione de la meciu cu rrapid ar fi sunat un pic aiurea tradus: Unione Gay = Unione veselii ? :)))

 17. I l-am aratat lu taicamiu care e rapidist, m-am cocosat de ras dar el a devenit irascibil dintr-o data. 😀 &br; &br; &br;BRAVO BAIETI!!! &br;CINE SARE!!! CAMPIONII E! E! E! &br;(CA E MAI MULTI CAMPIONI) &br; 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 &br;Apropo care e melodia aia manelista care ati pus-o &br; &br;Si mishto static-x la sfarsit. Nu am mai ascultat pe astia de cand am plecat din romania

 18. ManoWar habar nu am ce manea e aia, chiar nu i-am retinut numele, ceva cu "am o mama" da habar nu am cine canta, am luat si noi una repede de pe DC++, Static X-u pe final a iesit super 🙂 Urmatoru o sa fie cu spurcatii, nuj exact ce o sa fie, am mai multe idei, s-ar putea sa fie o kterinka legat de "ultrasii" de la Army korps :))

 19. Schatten, tu ai facut filmul? Dar cum l-ati realizat asa de…rapid? Duminica a fost meciul si Marti a aparut in pagina… Am revazut filmul de vre-o 50 de ori (fara exagerare) si cred ca mi-am luat portia de ras pe vre-o doi-trei ani daca nu pentru mai multi! &br; &br; &br;Cu toate acestea, trebuie sa remarc ca scena cu "moje Giulesteni, moje Giulesteni" n-are de-aface cu parodia.

 20. dragul nostru paizan, pai cum mai era film ultras daca nu avea si indemnuri mobilizatoare ptr clasa muncitoare care merge cu deseurile menajere ale oamenilor muncii

Comments are closed.