Acasă Revista presei “Sînt fericit și mă simt bine!” :)

“Sînt fericit și mă simt bine!” :)

28
0

Duminică, Filip l-a blocat pe Popa de cîte ori a avut ocazia

de Victor Vrînceanu
(gsp.ro)

Steliano ironizează Steaua după victoria de duminică din “Groapă” invocînd unul dintre imnurile cele mai cîntate de către fanii și jucătorii roș-albaștri.

Steliano Filip jubilează după ce a reușit să învingă pentru prima oară în carieră pe Steaua, 3-1, duminică seara. În Derby de România, fundașul stînga de 21 de ani a centrat la golul lui Gnohere și a fost notat de Gazetă cu 7, fiind printre cei mai apreciați “cîini”.
Filip a acceptat un dialog sincer și a dezvăluit cititorilor ziarului sentimentele care l-au încercat înainte, dar și după meci și nu ezită să îi răspundă fără menajamente patronului Stelei, Gigi Becali, care a criticat evoluția lui Dinamo.

Steliano, ce trăiri ai acum, la “rece”, după victoria cu Steaua?
Sînt fericit și mă simt bine! (rîde)

De cînd așteptai acest moment?
– Din 2012, de cînd am semnat cu Dinamo. Am visat mereu să joc în Derby de România și să cîștig. Acum, visul mi s-a îndeplinit! A durat ceva, dar bucuria e și mai mare, în sfîrșit i-am făcut pe fanii noștri fericiți cu adevărat. Mi-am dorit enorm această victorie ca să am o săptămînă perfectă: întîi am debutat la “naționala” mare, cu Italia, apoi am umilit Steaua! Nu am să uit niciodată aceste zile.

“L-AM SPIONAT PE POPA!”

Ați avut prime speciale pentru acest joc?
(rîde) Nu! Pînă acum, înainte de fiecare meci venea domnul Negoiță și ne promitea bonusuri suplimentare, însă noi nu reușeam să le luăm. Acum, nu ne-a mai anunțat nimeni de vreo primă și am cîștigat. Cînd joci cu Steaua, prima e ultimul lucru la care te gîndești, crede-mă! Oricum, sînt convins că domnul Negoiță va avea grijă de noi și din acest punct de vedere.

Ce ați avut în plus față de rivali?
Atitudine mult mai agresivă, plus o bancă de rezerve mult mai valoroasă.

Adi Popa nu prea a reușit să scape din marcajul tău…
(rîde) L-am “avut” pe Adi toată săptămîna dinaintea Derby-ului la “națională” și l-am spionat foarte atent, am stat cu ochii pe el nonstop. Mai mereu mi-a creat probleme în meciurile directe, însă de data asta l-am marcat cum trebuie și l-am stopat.

“DUPĂ MECI AM STAT CU TATA”

– Ce v-a spus Rednic la pauză?
Ne-a transmis că e mulțumit de prima repriză, dar că, după părerea lui, avem un potențial superior Stelei, așa că vrea mai mult. Ne-a garantat că dacă vom respecta cu strictețe ce ne cere pentru partea a doua, cîștigăm fără emoții. Și așa a fost!

Cum ai sărbătorit?
După ce am petrecut cu suporterii și cu colegii în vestiar m-am dus direct acasă pentru că a venit tata în vizită la mine și am vrut să stau cît mai mult timp cu el.

GIGI ȘI PLASMELE DE PE ARENA

– Rednic a spus că și-ar fi dorit să nu primiți gol…
Cu toții ne-am dorit să batem Steaua la scor de neprezentare, golul l-am primit pentru că ne-am relaxat știind că vom cîștiga. Pînă la urmă, bine măcar că le-am dat trei “bucăți”!

Gigi Becali a zis că doar Steaua a jucat fotbal și că preferă să piardă decît să cîștige în felul în care a făcut-o Dinamo.
Poate că domnul Becali e obișnuit cu plasmele din lojele Arenei Naționale, unde probabil că se văd altfel reluările. Pe stadionul nostru e mai greu dacă nu ești atent la joc pentru că e vechi, nu are tehnologie de ultimă oră, mai avem și pistă de alergare… (rîde) Îi recomand patronului Stelei să facă rost de un DVD, să revadă meciul pentru că atunci cînd primești 3 goluri nu mai este nimic de spus.

La centrarea mea de gol, «Bizonul» s-a demarcat perfect, iar eu am ridicat capul să mă uit exact atunci și am prins momentul ideal pentru a centra. Ne-am sincronizat excelent!
Steliano Filip

Nea Mircea a fost foarte inspirat la schimbări, jucătorii care au intrat pe parcurs au fost decisivi
Steliano Filip

1 gol și două pase decisive în 15 meciuri a izbutit Filip în acest sezon de L1

69 de meciuri a jucat Filip pentru Dinamo în L1 all-time

850.000 € valorează Steliano, conform transfermarkt.de

“Și noi îi luăm pe Matei și Filip”
Mircea Rednic a recunoscut că și-l dorește pe Mihai Răduț, însă oficialii celor de la Pandurii vin cu replica. Șansele ca acesta să ajungă în “Ștefan cel Mare” nu sînt însă foarte mari, conform conducerii gorjenilor.
E cel puțin îndrăzneață declarația. E frumos că ne apreciază jucătorii. La fel aș putea să zic și eu că-i luăm pe Steliano Filip și Cosmin Matei. E exclus să plece vreun jucător iarna asta. Chiar cu riscul să plece la cota 0 în vară și să nu luăm nici un ban, nu dăm pe nimeni. Dinamo nu poate lua un jucător pe care noi ne dorim să-l păstrăm. Poate o să ofertăm noi doi jucători de la Dinamo. Rămîn la Steliano Filip și Matei. Cred că Matei e un jucător bun. Cu Răduț am avut o comunicare foarte bună. Mi-e greu să cred că Dinamo îi poate aduce satisfacții mai mari din punct de vedere financiar sau sportiv. Politica de transferuri a lui Dinamo nu prevede transferuri de bani, așa că nu știu dacă ne putem împrieteni așa ușor“, a zis Narcis Răducan la televiziunea sportro.

De ce Dinamo a întrerupt abia acum supremaţia Stelei în derby? Explicaţia “cîinilor”
Bogdan Gavrilă, mijlocaşul lui Dinamo, a încercat să găsească o explicaţie pentru care au trecut 4 ani şi jumătate pînă la o nouă victorie a “cîinilor”.
Anul trecut am avut probleme cu jucătorii străini, nu prea intraseră în febra meciului. Acum a fost altfel, toţi jucătorii vorbeau numai de meciul cu Steaua. Am fost mobilizaţi şi de suporteri“, a spus Bogdan Gavrilă la DolceSport.

Anunţ surpriză făcut de Negoiţă! Ce le transmite suporterilor patronul lui Dinamo
Dinamo a ieşit în luna septembrie din insolvenţă, însă a făcut-o la patru luni după termenul impus de UEFA.
Deși regulamentele forului european interzic dreptul de participare în cupele europene pentru sezonul viitor, ”cîinii” speră să obțină o derogare. Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, a purtat discuții cu cei de la UEFA și a primit semne pozitive.
Cel mai important lucru pentru noi este să prindem play-off-ul, dar şi să cîştigăm o cupă. Am avea nevoie de un trofeu în acest an. Am fost la UEFA şi am avut o discuţie. Sînt şanse să primim dreptul de a juca în cupele europene. Noi ne-am făcut treaba pînă la finalul lunii mai. Am plătit tot ce era de plătit încă din martie. Mi s-a spus acolo că UEFA nu e absurdă şi că tratează deschis astfel de situaţii“, a spus Ionuț Negoiță la DolceSport.

Mai apare doar în poze! O mare speranță dinamovistă a pierdut contactul cu prima echipă din cauza vieții extrasportive. Conducerea îl apără
Patrick Petre a văzut victoria lui Dinamo cu Steaua, scor 3-1, din tribună, de unde a coborît la final pentru a se bucura alături de restul colegilor.
Puștiul de 18 ani a pierdut contactul cu prima echipă, deși în urmă cu un an era văzut drept cel mai de succes produs al clubului.
Gazeta Sporturilor a aflat că viața extrasportivă tumultoasă l-a îndepărtat din vizorul lui Rednic.
Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla din Gazeta de azi sau din Gazeta Digitală, dar și ce decizie au luat șefii clubului pentru ca jucătorul să nu se irosească.
Dinamo îl apără pe Patrick Petre prin vocea șefului de la centrul de copii și juniori, Gabi Răduță: “El a venit puțin accidentat de la lotul național, de asta n-a fost în lot pentru meciul cu Steaua. Referitor la viața extrasportivă nu avem ce să-i reproșăm. E un puști de doar 18 ani, mai iese și el la un suc cu prietena, nimic ieșit din comun“.
Cum poți distruge un copil cu un viitor frumos în față, care a muncit de la vîrsta de 6 ani să ajungă fotbalist. A muncit enorm, și-a sacrificat copilăria, familia și prietenii pentru a ajunge aici, dar trăim în lumea noastră unde invidia și calitatea umană lasă de dorit. El e singurul copil din fotbalul românesc care pierde o noapte cu prietenii? Culmea e că informația asta a plecat din club, oameni de încredere, oameni care au un caracter mic, fără sînge în ****. Să îmi spună în față anumite lucruri“, a scris Florentin Petre pe Facebook.