Acasă Revista presei Steaua a incercat sa "il fure" pe Julio Cesar

Steaua a incercat sa "il fure" pe Julio Cesar

7
7

(ProSport)

 

În această dimineaţă Steaua a încercat să îl deturneze pe Julio Cesar de la Dinamo. Jucătorul trebuia prezentat la ora 13:00, conferinţa de presă s-a amânat pe motiv că nu a venit RMN-ul, însă, neoficial, Dinamo s-a mişcat repede şi a făcut actele.

 

Clubul din Ã…Ştefan cel Mare a achitat contractul în contul brazilianului şi, în plus, Dinamo îi va plăti şi drepturile de imagine. Nici până la această oră jucătorul nu a fost prezentat.

Informaţia a fost confirmată de Dumitru Tudor, agentul care a intermediat trecerea fundaşul la echipa din Ã…Ştefan cel Mare. "Într-adevăr, a sunat cineva aseară la clubul Dinamo, a pretins că se numeşte Dumitru, vroia să-i propună jucătorului să renunţe la contractul cu dinamoviştii şi să vină la Steaua", a spus Dumitru Tudor la sport.ro.

7 COMENTARII

  1. bah ce hoituri de oameni…nu mai poti sa faci nimic de curu lor…bn macar ca au semnat actele..sper sa fie valoare julio asta de se bat toti pe el…dar musetel spurcatilor ca e la noi

  2. dupaia cica de ce nu tinem cu steaua in cupele europene. Cum sa tinem cu niste jegosi ca astia muşeţel steaua……doamne ajuta sa bata galata cu 3-0

  3. Se pare ca Borcea are dreptate cand spune ca nu tine cu stoia cand joaca cu echipe straine d Romania

    sa nu-i vada si nici sa nu auda de ei.IL SUSTN 100%.

    HAI DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Comments are closed.